promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány: harmadik fél kavart be Tóth Andiék kapcsolatába? Döbbenetes nevek merültek fel az ügyben
Borítókép:  TV2 Sajtószoba
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, Tóth Andi és Marics Peti is látványosan flörtölt valakivel, még mielőtt kiderült a szakításuk.

A napokban derült ki, hogy Tóth Andi szakított Marics Petivel. Bár az énekesnő azt kérte a fiútól, hogy a hivatalos bejelentéssel várják meg, míg véget ér a Sztárban sztár, a ValMar énekese nem tartotta magát ehhez. Peti egyik kotnyeles barátja az egyik bulvárlapnak nyilatkozott arról, hogy az énekes már elköltözött Anditól, és hogy mi vezetett a szakításukhoz.

Andi persze nem sokkal később reagált ezekre a kijelentésekre, ugyanis nem igaz, hogy Peti hagyta volna el az énekesnőt, éppen fordítva történtek a dolgok.

A hír persze pillanatok alatt bejárta az egész világhálót és a magyar bulvárt, a rajongók pedig azóta is azt találgatják, hogy vajon miért szakított a fiatal pár. Különféle teóriákat gyártanak a közösségi médiában, amibe a TV2 is ezer örömmel beszállt.

A csatorna magazinműsora, a Tények Plusz ugyancsak elkezdte kavarni a szakramentumot a hírességek körül, és főműsoridőben ültette el a nézők fejében a gondolatot, hogy talán egy harmadik fél okozhatta a szakítást. A Tények Plusz-ban ugyanis kitértek arra, hogy mind Marics Peti, mind Andi látványosan sokat dicsérte a Sztárban sztár egy-egy versenyzőjét: míg a ValMar énekese Gubik Petrához intézett néhány, számukra félreérthető szót, addig az énekesnő Trap kapitánnyal volt túlzottan kedves.

A TV2 persze olyan mondatokba magyarázza bele a nyilvános flörtölést, mint

„szerintem az összes szingli embernek elmegy az élettől a kedve, ha ezt a számot hallja, mert megjön a kedve a nőkhöz”

- fogalmazott Marics Peti, míg Tóth Andinak ezen mondatából fordítottak ki valamit, ami szerintük már azt jelenti, hogy bejön neki Trap kapitány:

„zseniális vagy, és nem tudod hova fokozni ezt, és sajnálom, ha ezt valaki nem látja, mert szerintem az idei évad legjobb felfedezettje vagy”.

Mondhatjuk, hogy a TV2 igen merészen lovagolja meg a szétment páros körüli reflektorfényt; azzal, hogy elültették ezeket a gondolatokat az emberekben, máris nagyobb nézettségre tehetnek szert a Sztárban sztár elődöntőjében, hiszen most mindenkit az fog érdekelni, hogy mit lehet majd észrevenni Andin és Petin élő adásban. Magyarán az egész figyelmet, és az egész showt el fogják ők ketten lopni a még versenyben maradt énekesektől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás