promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi élő adásban égette be Marics Petit, kínos pillanatokkal indult a Sztárban sztár döntője
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi kellemetlen helyzetbe hozta Marics Petit a Sztárban sztár döntőjében.

Vasárnap este hihetetlen meglepetéssel ért véget a Sztárban sztár 9. évada. Bár a legtöbben azt hitték, hogy Oláh Ibolya fogja megnyerni a műsort, végül sem ő, sem a másik nagy esélyesnek tartott Schoblocher Barbara nem vehette át az elismerést, Till Attila Gubik Petra nevét mondta ki a végső eredményhirdetésnél.

A színész-énekesnő először egy duettben lépett színpadra Takáts Tamással, majd Sia-ként adta elő utolsó önálló produkcióját, ami óriási sikert aratott.


Az este persze nem csak a versenyben maradt énekesekről szólt: visszatértek a korábbi versenyzők is; külön a férfiak, és külön a hölgyek is előadtak egy-egy dalt, majd Kökény Attila és Rakonczai Viktor is színpadra álltak közös szerzeményükkel, a Bűnös szerelemmel.

Az adás közepén egy hatalmas bejelentés is történt, ugyanis megjelent a stúdióban Rózsa György. A 75 éves élő legenda azért érkezett a Sztárban sztár-ba, hogy Tillával közösen elmondják, április 16-án átveszi a Zsákbamacska vezetését Majkától és Pápai Jocitól.

Amióta kiderült, hogy Tóth Andi szakított Marics Petivel, mindenki azt várta, hogy az élő adásokban utalást fognak-e tenni erre, vagy egyáltalán szóba kerül-e a magánéletük. Természetesen a döntő is tartogatott izgalmas, egyben kínos pillanatokat: miután bevonult a zsűri, Tilla felhívta a figyelmet arra, hogy mind Andi, mind Peti álltak ugyanígy a fináléban, de a ValMar énekesénél nem volt olyan biztos a győzelem, mint az X-faktor egykori győztesénél.

A műsorvezető megkérdezte Tóth Andit, hogy szerinte mit érezhetnek most a döntősök, mire az énekesnő olyan választ adott, amivel durván beégette volt párját:

„Hát egyiknek sem ül mellette az exe, szóval a Sztárban sztár az ilyen balszerencsés nekem”

Ezek a szavak szemmel láthatóan nem tetszettek Marics Petinek, mert kis híján elsüllyedt szégyenében. Ezután Kökény Attila hozzátette, hogy miközben ő a házassági évfordulójár ünnepelte Párizsban, egy újságíró felhívta telefonon, hogy mit tud arról, hova költözött a szakítás után az énekes fiú. Kökény Attila kemény szavakkal válaszolt a sajtó munkatársának, amit az alábbi videóban meg is nézhettek (ha csak a lényeges rész érdekel, tekerjetek 4 perc 20 másodperchez):

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás