promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kirúgták Majkáékat? Lecserélik a Zsákbamacska műsorvezetőit
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hivatalos bejelentés: lecserélik a Zsákbamacska teljes műsorvezetői gárdáját.

A Zsákbamacska óriási népszerűségnek örvend a TV2-n. Annak ellenére, hogy a műsor sokszor inkább egy cirkuszi bohóckodásra, semmint egy egykor legendás gameshow modernkori reprodukciójára hasonlít, a nézők azonnal megszerették és azóta is minden este ezt választják.

Persze így is sok negatív kritikát kap a Zsákbamacska; leginkább a műsorvezetők miatt. Hogy Majka önmagában képes elvinni a hátán az egész produkciót, abban mindenki egyetért, de sokan azt nem értik, hogy Pápai Jocit és Pap Dorcit minek fizeti a csatorna. Bár utóbbira nemrég bebizonyosodott, hogy csak főműsoridős cicihordozónak van jelen.

Valószínűleg senkinek sem hiányozna sem az egykori exatlonista, sem pedig a Yaloma-császár, ha a TV2 úgy döntene, nélkülük folytatná a Zsákbamacskát, és most egy kis időre teljesül is a nézők vágya. A Sztárban sztár 9. évadának döntőjében ugyanis Till Attila bejelentette, hogy pár exkluzív adás erejéig az összes műsorvezetőt lecserélik, helyükre pedig az élő legenda, Rózsa György fog érkezni. A Kapcsoltam, a LEG…LEG…LEG… és az egykori Zsákbamacska házigazdája 30 év után visszatér a képernyőre, hogy ő vezesse az utolsó adásokat.

„Megtisztelőnek éreztem a TV2 felkérését. Találkozás ez egy régi szerelemmel - három évtized elteltével újra vezetni ugyanazt a vetélkedőt - jutalomjáték!”

- mondta Rózsa György, aki először azért elgondolkodott, hogy mennyire fogja 75 évesen bírni a hosszú adásfelvételeket, és elfogadják-e a fiatal játékosok; hiszen ők jórészt nem is éltek még, mikor a 90-es évek első felében sikerre vitte a Zsákbamacskát.

„Attól nem tartottam, hogy bennem él-e még a játékkedv, mert a televíziós műsorkészítés, a játékvezetés egy örökké tartó szerelem. Szinte visszafiatalodtam. A TV2 vezetése és a stáb mindent megtettek, hogy jól érezzem magam. Nagyon megható volt, hogy a felvételek után a kollégák megköszönték a jó hangulatú közös munkát. A játékosok pedig minden adás elején hihetetlen szeretettel fogadtak, hosszú percekig tapsoltak. Szinte mindegyikük elmondta a játék után, hogy én voltam a szüleik kedvence, nagyon szerették a Zsákbamacskát annak idején. Jó volt látni, hogy a mostani játékosok is remekül érezték magukat a stúdióban. Boldog voltam, hiszen újra azt tehettem, amit 56 televíziós évemen át: szórakoztathattam a nézőket”

- mondta a műsorvezető.

Szerencsére Gyuri bácsinak nem Pap Dorci lesz a segítője, a TV2 üdvöskéje helyét a Dancing with the Stars profi táncosa, Stana Alexandra veszi át. Rózsa György április 16-ától veszi át a Zsákbamacska vezetését; ez azt jelenti, hogy most kivételesen vasárnap is lesz adás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás