promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pap Dorci melleitől még Pápai Joci is megfickósodott, a főműsoridős cicikkel nem árult zsákbamacskát a csatorna
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pap Dorci mellei főszerepet kaptak a Zsákbamacskában, Pápai Jocinak csak úgy csorgott a nyála, Majka pedig nem tudott mit kezdeni a látvánnyal.

Mind ez idáig azon agyaltam, hogy Pápai Joci és Pap Dorci mit keresnek egyáltalán a Zsákbamacskában. Bár volt egy olyan sejtésem, hogy az egykori Exatlonost csak a külső adottságai miatt mutogatják, mint meztelen próbababát a kirakatban, de nem hittem volna, hogy a TV2 tényleg csak ezért szerződtette le a nyíregyházi kebelcsodát.

A csatorna viszont most rácáfolt erre, ugyanis a Zsákbamacska szerda esti adásában Dorcika egy teljesen nyitott ruhát viselt, alatta pedig nem volt rajta melltartó. Persze nem ez az első eset, hogy a TV2 főműsoridőben, előszeretettel mutogatja a fiatal nő melleit, az Exatlon Hungary 2. évadának egyik játéka során Dorci felsője teljesen felcsúszott, és kiesett belőle a jobb melle. A kamerák mindent vettek, és ezt a vágószobában sem távolították el, így aztán bekerült az adásba. Annak idején egyik szemfüles olvasónk hívta fel erre a figyelmünket, aki el is küldte a videóból kifotózott képet a cicibakiról:

Hogy az Exatlon esetében figyelmetlenségből vagy direkt hagyták benne Dorci meztelen melleit az adásban, azt nem tudni, az viszont egészen biztos, hogy a Zsákbamacskában szándékosan adtak rá olyan ruhát, amivel a TV2 üdvöskéje megint felszedhet valakit a stábból.

Bizony, még a műsorvezetők sem bírtak betelni a látvánnyal, Majka már a bevonulás során rátért a lényegre, és külön fehívta a figyelmet Pap Dorci dekoltázsára.


Ezek után a két formás kebel végigkísérte az egész adást, hiszen Majka mindig megragadta az alkalmat, hogy megemlítse a főműsoridős ciciket, Pápai Joci pedig egészen megfickósodott tőlük. A Zsákbamacska Dorcicája szinte le sem tudta vakarni magáról a kiéhezett kandúr módjára nyáladzó Yaloma-császárt, az adás egyik pillanatában Joci kis híján belevetette magát az egykori exatlonista mellei közé.


Az adás egy másik jelenetében pedig Joci megirigyelte, hogy Majkát az egyik játékos masszírozza, neki is szüksége volt némi kényeztetésre, de ő persze nem egy másik nőnemű játékost kért meg erre, hanem Dorcit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás