promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marics Peti végleg összeomolhat egy orvos szerint, míg Tóth Andi már mással kamatyolna
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Marics Peti veszélyben van, de Tóth Andi lelkiállapota sincsen a helyén a rajongók szerint.

A Sztárban sztár kilencedik évada nem csak a verseny miatt volt igazán felkapott, hanem amiatt is, hogy akkor szakított egymással Tóth Andi és Marics Peti. Mivel mind a ketten zsűriztek a műsorban, ez okozott bőven kellemetlen pillanatokat.

Mivel a show élőben ment a TV2-n, így a sztárpáros nem tudott semmit se leplezni. Akkor még mindenki elhitte, hogy azért rideg köztük a hangulat, mert ennyire a munkájukra koncentrálnak zsűriként.

Tóth Andi aztán besokallt a pletykáktól, és az Instagram-oldalán erősítette meg egy videóban, hogy már nincsenek együtt a Valmar énekesével. A fanyarabb stílusát is elővette, és hozzáfűzte a végén, hogy nem szeretne sz*rt dobálni, pedig tudna, de inkább csendben tűr.

Valószínűleg az sem esett jól neki, hogy rögtön a szakításuk után elkezdtek arról pletykálni, hogy Marics Peti összejött Kovács Gyopárral. A szerelmük elvileg kibontakozóban van jelenelg.

A Valmar énekese mindenestre most az ágyat nyomja, mivel az egyik koncerten eltört a bokája. Ha nem fog jobban figyelni magára, akkor összeomolhat, és az egészsége is veszélybe kerülhet.

„Figyelnie kell arra, hogy ne vigye túlzásba a rivaldafényben való sütkérezést. Nem lenne szabad feladnia a tehetségét azért, hogy mindennap láthassák a képernyőn vagy a színpadon. A legnagyobb siker is lehet csalóka, és ha ezt az énekes nem veszi tudomásul, ha nem akarja elfogadni, hogy csak a tudásával is elérhet eredményeket, akkor összeroppanthatja a siker, erre pedig már többször volt példa a szórakoztatóiparban”

- idézte a Bors dr. Rusz Edit klinikai szakpszichológust, aki a Hot! magazinnak nyilatkozott erről.

A rajongók szerint Tóth Andival sincsen minden rendben a szakítás után, bár kívülről nem ezt próbálja mutatni. Szintén a Bors szúrta ki, hogy rengeteg csokit majszolva szólt a nagyérdeműhöz, és eldöntötte, hogy a szingli nők sokkal boldogabbak, sikeresebbek és tovább élnek, mint a párkapcsolatban élők.

Egy másik videóban Tóth Andi arról beszélt, hogy kit engedne be rögtön az ágyába, és Brad Pitt kapta az aranyérmet. Az érzések még talán nem múltak el teljesen, és Tóth Andi azért Instagramon mindig igyekszik bizonyítani, hogy igazi vadmacska.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás