promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marics Peti máris lecserélte Kovács Gyopárt? Kellemetlen fotó került ki a netre
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Marics Peti az egyik Valmar koncert után egy másik lánnyal érezte jól magát.

A Sztárban sztár kilencedik évada hatalmas szórakozást nyújtott a közönségnek, de a műsoron belül azért őrült feszültség volt. Elképesztő tud lenni a közönség, mivel már az elő show közben kiszúrták, hogy valami nem stimmel Tóth Andi és Marics Peti között.

A megérzésük jó volt, mivel Tóth Andi a pletykálkodások elkerülése miatt nyilvánosságra hozta a közösségi médiában, hogy már nincsenek együtt a Valmar énekesével.  Ez bizony kellemetlen volt, mivel a szakító sztárpárnak még néhány műsort ki kellett bírniuk együtt.

Tóth Andi igyekezett jól viselni az egészet, bár az előfordulhat, hogy nem esett túl jól neki, hogy Marics Petit szinte már a szakításuk után hírbe hozták Kovács Gyopárral. A pletykák szerint elvileg igyekeznek építkezni a kapcsolatukban, de még nem tudni, hogy ez hol tart jelenleg.

Tóth Andi közben már arról folytatott a múltkor eszmecserét, hogy a szingli nők sokkal boldogabbak, sikeresebbek és tovább élnek, mint a párkapcsolatban élők. Közben csokit majszolgatott, szóval ez jelentette számára a boldogságot.

Közben Kovács Gyopár Horvátországban nyaralt, míg Marics Peti szó szerint lábadozott, mivel eltörte a bokáját a Budapest Parkos koncerten. A Valmar az EFOTT-ot nem hagyta ki, és Marics Peti egy golfkocsival járta be a helyszínt, hogy azért kímélje a lábát.

Sokaknak feltűnt, hogy Kovács Gyopár és Marics Peti között újabban nem forr a levegő, és nem is nagyon találkoznak egymással. Lehet úgy vannak vele, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni? Mindenestre a Ripost közölt egy fotót, amit ide kattintva tudtok megnézni. Ezen az látszik, hogy Marics Peti egy ismeretlen lánnyal érzi igazán jól magát.

Lehet csak egy barát? Ezt nem tudni, de Kovács Gyopár és Marics Peti kapcsolata közben úgy tűnik, hogy nem igazán akar előrébb haladni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás