promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ruha nélkül is megmutatta magát Marics Peti barátnője, imádják érte
Borítókép:  zene.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A bikinis képei miatt szétszedték, a ruha nélkülit viszont imádják.

Marics Peti új barátnője kap hideget és meleget is az emberektől. A ValMar énekesének rajongóinak egy része úgy gondolja, hogy Kovács Gyopár túlságosan is hasonlít Tóth Andira, mások viszont azon a véleményen vannak, hogy a fiatal színésznő sokkal szebb az énekesnőnél. Gyopár egyelőre eléggé visszahúzódott életet él, nem veri nagy dobra a kapcsolatát Marics Petivel - már ha egyáltalán még együtt vannak.

Mostanában az a hír járja, hogy Tóth Andi exe az oka annak, hogy a ValMar másik tagjának, Valkusz Milánnak tönkrement a kapcsoalta. Sajtóinformációk szerint az egyik buli után ugyanis Petra nehezményezte azt, hogy Milán csak úgy lelépett Petivel, és őt pedig otthagyta egyedül. A Bors informátorai szerint így is elég nagy volt a szakadék a fiatal szerelmesek között, de aztán jött Marics Peti balesete, és onnantól kezdve még inkább kisajátította magának Milánt. Petrának ezen a ponton elege lett, és állítólag el is költözött már a fiútól.

Hogy aztán ebből mennyi igaz, és a két fiú közti barátság milyen hatással lesz Marics Peti és Kovács Gyopár szerelmére, azt nehéz lenne megjósolni, az viszont biztos, hogy miközben az énekes lábadozik, addig kedvese külföldön vakációzik, és folyamatosan tölti fel a bikinis fotókat a közösségi oldalára.

Ezek miatt egyébként folyamatosan szidják, de ugyanakkor sokan dicsérik is. Úgy tűnik, hogy azok, akiknek jobban tetszett az Andi-Peti páros, sarkos véleményekkel ostromolják a színésznőt, hogy érzékeltessék vele, nem mindenki örül a boldogságuknak. Gyopár szemmel láthatóan nem foglalkozik ezekkel a rosszmájú kommentekkel, ő csak rakja fel a képeket magáról, miközben egyre több követőt gyűjt be magának.

Legutóbb még egy ruha nélküli képet is megosztott magáról, amin csupán egy vékony takaró fedi az intim testrészeket - már emiatt is valaki beszólt neki, hogy "nem is tudta, hogy ébredés után már full sminkben van az ember".

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás