promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolószékbe került Marics Peti
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szörnyű baleset történt a ValMar koncertjén, Marics Peti tolószékbe került.

Marics Petivel mostanában elég sokat foglalkozik a média, miután kiderült, hogy összejött Kovács Gyopárral, a csinos, fiatal színésznővel. Most azonban egy csúnya baleset miatt került a címlapokra, ugyanis a ValMar csütörtöki koncertjét egy borzasztó incidens szakított félbe.

Marics Peti és Valkusz Milán éppen a Budapest Parkban lépett fel, mikor az énekes egy rosszul sikerült ugrás után a földön kötött ki. Maricsot tolószékben kellett kivinni a színpadról, de percekkel később felpolcolt lábbal, a lépcsőfokon ülve énekelt tovább, így a koncert végül le tudott menni.

A rajongók persze így is aggódnak, hogy mi történhetett Petivel, lett-e komolyabb sérülése. Valkusz Milán a közösségi oldalán közölte, hogy barátja sérülése igenis súlyosabb, ugyanis eltörött a lába.

„Ami történt, az az, hogy nem tudtuk kivitelezni az egész show-nkat, amit akartunk és elképzeltünk, mert a Petinek eltört a lába az első szám közepén, ahol ugráltunk, ugrált. Onnantól kezdve borult a kártyavár, de mindegy, hibáztunk, fejben még többet is estünk, úgyhogy emiatt tényleg kösz mindenkinek, hogy így végig velünk tartottatok... Mindent megtettünk szerintem, bakiztunk, úgyhogy ne haragudjatok emiatt. Köszi, hogy élveztétek így is a show-t”

- írta le a ValMar másik tagja.

Marics Peti balesetéről több videófelvétel is készült, amiket alább nézhettek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás