promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő csúcsverdát vezet Marics Peti, leesik az állad is a fehér szépségtől
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezzel az autóval jár a ValMar egyik frontembere.

Meg merjük kockáztatni most rögtön, hogy nincs olyan ember Magyarországon, aki életében legalább egyszer ne hallotta volna az Úristen című számot a ValMar együttestől, azaz Marics Petitől és Valkusz Milántól. És igen a ValMar név is onnan jön, hogy a két énekes családnevének kezdetét összeolvasztották. A duó őrült sikereket ért el az elmúlt években, és tényleg kipörgették a közösségi média különböző platformjait. Az Úristen című sláger a videóklippel együtt a YouTube-on pedig már lassan eléri a negyven millió oldalmegtekintést is, amely óriási szó.

A srácok közben már a televízióban is rengeteg másorban részt vettek, legutóbb pedig az volt a felállás, hogy Valkusz milán versenyzőként versenyzett a Sztárban Sztár című műsorban a TV2-n, míg Marics Peti ott ült bent a zsűriben.

Biztos, hogy mindekit nagyon izgat, hogy a srácok hol laknak, milyen autóval járnak, kik a barátnőik. Nemrgéiben pedig pont Marics Peti kapcsán rengeteg cikk foglalkozott a magánéletével, illetve feltételezett új barátnőjével is. Erről a témáról pedig korábban mi is írtunk egy hosszabb cikket, amelyben megmutattuk, hogy ki lehet az a csinos színésznő, akiért oda lehet az énekes.

Amúgy Marics Petivel készült nem is olyan régen egy nagyon jó interjú az Indexen, illetve a THEGG csatorna is beszámolt a karrierjéről egy hosszabb, és elemzőbb hangvételű videóban.

De vajon azt lehet-e tudni, hogy milyen autója van Marics Petinek?

Igen, mivel nem is rolyan régen posztoltak erről egy képet a Facebook-on. Az énekes választása egy Mercedes-AMG CLA 4MAtic Coupé-ra esett, egy hófehér szépségre, amit IDE kattintva meg is nézhettek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás