promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor rettegett az anyagi nehézségektől, ilyen rosszul állt a séf és Tóth Gabi volt a fő kenyérkereső?
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megdöbbentő mondatok hagyták el a száját, valóban ez lett volna a helyzet kettőjük kapcsolatában?

Az utóbbi idők egyik legnagyobb szenzációja volt Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentése, melyben szinte egyszerre közölték a követőikkel: nem folytatják együtt, kapcsolatuk véget ért, 6 év után. Az események innentől lavinaszerűen indultak el: mindenki kettőjük párosára figyelt és mikor már azt hittük, hogy ennél jobban nem eszkalálódhat el a szituáció, akkor új szereplők kerültek a képbe. Először Tóth Gabi által, aki a Fricska nevű táncegyüttessel dolgozott, a munkakapcsolat azonban időközben átalakult és rájöttek, hogy az egyik alapítótag és ő tökéletesen kiegészítik egymást. Így az egész ország ismerte meg újra az eddig méltatlanul elhanyagolt fricska szót és Papp Máté Bence nevét, akivel az énekesnő azóta is egy párt alkot és úgy tűnik, hogy napról napra boldogabbak.

Mivel a nép Gabit kiáltotta ki bűnösnek és házasságtörőnek, így mérhetetlen gyűlölethullám szakadt a friss kapcsolatban lévő Gabira és Mátéra, ez pedig csak akkor látszott enyhülni, mikor a negyedik szereplő is bekerült a képbe. Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, ez Mikes Anna volt, aki Gábor Dancing with the Stars-os táncpartneréből avanzsálódott barátnővé.

Azonban hosszú út vezetett oda a szakítástól, hogy a séf ismét boldog tudjon lenni. Most kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, hogy milyen félelmekkel kellett szembenéznie a válása során (amit egyébként azóta már hivatalosan is kimondtak). Amellett persze, hogy egy kapcsolat vége minden esetben megviseli az embert az anyagi vonzatával is szembe kell nézni és ilyenkor óhatatlanul elgondolkodik az ember.

Így történt ez Krausz Gáborral is, aki szeretett szentendrei otthonából kénytelen volt elköltözni. Korábban Gabi azt mondta, hogy az új házba való elköltözést tartotta amolyan utolsó esélynek, azonban végül nem sikerült megoldaniuk a problémákat. A közösnek szánt otthonban az énekesnő maradt, aki gond nélkül fizeti annak költségeit.

Ám Gáborban több aggodalom is felmerült a jövőképét illetően: Ahogyan ő fogalmazott, tartott attól, hogy miből, hol fog élni és természetesen nagy nehézséget jelentett neki az is, hogyan tudja a legtöbb időt tölteni szeretett kislányával, Hannival. Az ominózus mondaton sokan meglepődtek, senki sem gondolta volna, hogy az elismert szakácsként dolgozó Gábornak és a Séfek séfe népszerű bírájának bármikor is ilyen gondok nyomhatják a vállát. Mivel Gábor azóta már egy igen exkluzív állást is magáénak tudhat (a Hilaris Hotels executive séfjeként tevékenykedik), így vélhetően nagyon hamar és férfiasan leküzdötte a félelmeit és nem kell attól tartania, hogy ő, partnere, vagy kislánya bármiben hiányt szenvedne a későbbiekben.

A videót Krausz Gábor szívszorító vallomásáról ide kattintva tekinthetitek meg, a séf nyers őszinteséggel mondja el benne, hogy milyen aggályokkal nézett szembe a válás után:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás