promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi ismét kellemetlenül rálicitált Krausz Gáborra: egy nap sem telhet el úgy hogy a séf boldogabb legyen nála
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Papp Máté Bencével mutatta meg, hogy boldogabbak Mikes Annánál.

A tavalyi év nyara óta az egyik legnagyobb közérdeklődésre számot tartó információ (egészen groteszk és érdekes módon az), hogy mivel tölti a napjait Tóth Gabi és Krausz Gábor, valamint újdonsült párjai. 2023 nyarán robbant a bomba, miszerint Magyarország egyik hivatalos álompárja bedobta a törölközőt és nem tudják tovább egymás mellett élni az életüket: ekkor jelentette be a séf és az énekesnő, hogy 6 év után külön szeretnének boldogok lenni. Egyikük sem volt hajlandó semmit sem nyilatkozni a válásuk okáról, miértjéről, részleteiről, körülményeiről, így az emberek az ímmel-ámmal elejtett szavak, mondatok alapján próbálták meg összerakni a teljes képet. 

Bár Gabi jó ideig nem ismerte el nyilvánosan, hogy új párja van, róluk igen sok úgy nevezett lesifotó készült, ahol új párjával közösen kapták le igen meghitt és személyes pillanatokban, így nem sokáig volt kérdéses, hogy ők Papp Máté Bencével bizony egy párt alkotnak. Volt férje a magánéletét illetően szintén diszkréten akart eljárni, neki azonban jóval nehezebb dolga volt, mivel bimbózó párkapcsolatát hétről hétre mutatta a tévé, sőt még szavazni is lehetett szimpátia alapján a párosukra, igaz, elvileg a táncos teljesítményt kellett volna értékelni. A Dacing with the Stars vége után pedig még inkább megnőtt Krausz Gábor és Mikes Anna párosa iránt az érdeklődés, nem is tudták sokáig titkolni: nem csak a versenyben alkottak egy párt, hanem valóban szerelem alakult ki közöttük, így kétségtelenül mindketten rengeteget profitáltak ebből a felkérésből. Sokan ironizáltak rajta, hogy a házaspár két fele egy-egy táncos oldalán találta meg a boldogságot és úgy tűnik, hogy tudat alatt még rivalizálnak is egymással.

Most is igen érdekes dolog tűnt fel a két pár követőinek: Krausz Gábor egy igencsak patinás gálaeseményről jelentkezett be, kiöltöve, csinosan és a jelek szerint Mikes Anna is jelen volt a rendezvényen. Gábort be is jelölték néhány fotót, ő is töltött fel fotót, szemmel láthatóan jól telt az estély és Krausz Gábor estéje. Ezek után nem sokkal megérkezett a kontra és Gabi tett ki egy rá jellemző, megható, fekete fehér fotót szerelmével, Papp Máté Bencével együtt, ahogy éppen egy közös program alatt fényképezték őket. A képhez megérkezett a szokásos szentimentális felirat: Önfeledten - emellett pedig fotósának is üzent, akinél az utóbbi időben igen gyakran megfordul. Véletlen lenne, puszta egybeesés, vagy tudatosan licitál rá Krausz Gábor minden megmozdulására? Ezt mindenki döntse el saját maga.

Tóth Gabi szerelemtől és boldogságtól duzzadó megható felvételeit ide kattintva érheted el:

Míg Krausz Gábor elképesztő fotóit, melyen igen impozáns fellépőkkel szerepel itt tudod megnézni, a fényképeket végiglapozva:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás