promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna levetkőzött és büszkeségtől telt idomaival ámulatba ejtett mindenkit, tökéletes formája láttán Tóth Gabit is elfoghatja a sárga irigység
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mikes Anna finom pikantériával tűzdelt fotójától leesik az állad.

Krausz Gábor és Mikes Anna úszik a boldogságban. Most, hogy nem kell tovább titkolniuk szerelmüket, problémák nélkül élhetik az életüket, építhetik a kapcsolatukat, és tervezhetik esetleges közös jövőjüket. Amióta elterjedt a Dancing with the Stars alatt, hogy a sztárséf és a profi táncosnő között több lehet puszta barátságnál, sokan azt várták, mikor történik meg végre a hivatalos bejelentés, hogy valóban egy párt alkotnak.

Nem is olyan régen, miután Tóth Gabi és Krausz Gábor hivatalosan is kimondták a válást, ki is tettek egy képet, amivel egyértelműen közölték, hogy összejöttek. Azóta is körülöttük forog a világ, minden nap számos cikk jelenik meg róluk, no meg arról is, hogy Tóth Gabi miként próbál meg mindig rákontrázni volt férje és újdonsült szerelme posztjaira.

Amikor például Mikes Anna és Gábor egy nívós étteremből posztolnak képet sok-sok finomsággal mellettük, akkor Tóth Gabi kiteszi, hogy micsoda ínycsiklandozó paraszttálat rittyentett neki össze Fricska-szerelme, Papp Máté Bence.

Épp a minap jelentek meg lesifotók arról, hogy Anna és Gábor Hannarózával együtt egy szupermarketben vásárolgatott, de nem is ez az érdekes, hanem az, hogy ezek a képek beindították bizonyos internetezők fantáziáját, akik már arról találgatnak, vajon erre miként fog majd reagálni Tóth Gabi.

„Ha a fricskagyereknek lenne gyereke, akkor Gabi most biztos azzal pózolna”

„És hamarosan jön a matyómadonna, pasijával közös szelfi az s-budgetes konzervek között a sparban, és írja mellé, hogy vele nem érdemes kukoricázni”

„Na ehhez mit fog szólni Szent Szűzanya Gabriellánk?”

Azt nem tudni, hogy Mikes Anna és Krausz Gábor mikor voltak közösen bevásárolni, de hogy délután már Szolnokon volt jelenése, az biztos. A Dancing with the Stars győztese nemrég a közösségi oldalára posztol ki pár képet, amin francia revütáncosként látható.

Anna a Szolnoki Tiszaligeti Városi Sportcsarnokból jelentkezett be, és egy igen szemrevaló szettben villantotta meg formás alakját. Le sem tudná tagadni, hogy profi táncos, hiszen ilyen finom és kimunkált vonalai csak az ilyen embereknek lehetnek. Ezek után biztos sokan megnéznék Tóth Gabi fejét, hogy volt férje milyen csodálatos nő mellett találta meg a boldogságát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás