promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna nem hallgat tovább, aggódhat Tóth Gabi? Most minden kétséget eloszlat és végre kiderül amit eddig titkolni akartak
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bejelentette, hogy itt az idő: minden kérdésre őszintén felel majd, van félnivalója Krausz Gábornak és volt feleségének?

Néhány hónappal ezelőtt hatalmas szenzációként söpört végig az országon Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentése, miszerint a kapcsolatuk zátonyra futott, külön utakon folytatják tovább. Ekkor még úgy tűnt, hogy a Tóth Gabira rázúduló gyűlölethullám soha nem akar majd elmúlni: ilyen karaktergyilkosságra való kísérlet igazán példa nélküli volt Magyarországon. Ez csak még rosszabbá vált, amikor kiderült: Gabi máris gyengéd érzelmeket táplál egyik közeli ismerőse iránt. A Fricska táncegyüttes tehetséges táncosa rabolta el a szívét, aki korábban még II. Erzsébet királynőt is lenyűgözte.

A két fiatal óvatosan vállalta fel a kapcsolatot, bár nyílt titok volt kettőjük szerelme, de akárhol szóba került az, hogy éppen mi is történik velük, szinte csak negatív és minősíthetetlen hozzászólásokat kaptak.

A fordulópontot az hozta el, amikor Krausz Gábor először megjelent a kamerák előtt a számára kijelölt táncpartnerrel, ekkor írta be magát a magyar médiatörténelembe Mikes Anna. A kettőjük párosa egy csapásra meghódított mindenkit és innentől az emberek Gabi ekézése helyett inkább a séfnek és újdonsült párjának szurkoltak. A nép szeretete egészen a döntőig repítette őket, egyszer sem kerültek veszélyzónába, majd pedig ők állhattak fel a dobogó legfelső fokára is, ezzel elnyerve a hőn áhított trófeát.

Ám ezzel nem ért véget a műsor, ekkor kezdődött igazán az emberek valódi érdeklődése kettőjük iránt: mindenki azt találgatta, hogy mi lesz velük a műsor után, végül elérkezettnek látták az időt és egy gyönyörű idézettel vallották be: valóban egy párt alkotnak. Krausz Gábor szerint kislánya is elfogadta Annát, ami különösen fontos volt neki, illetve hivatalosan is kimondták a válást Tóth Gabival, így szabaddá vált előttük az út.

Annának hihetetlen népszerűséget hozott a műsor és büszkén mutatta Instagram oldalát, melyen nem kevesebb, mint 61 ezer követő gyűlt már össze. Mikes Anna ennek kapcsán különleges eseményt hirdetett meg: hamarosan egy nyilvános Kérdezz-felelek eseményt tart, ahol válaszol a rajongók kérdéseire. Sokaknak egyből felcsillant a szeme és a mostanában zajló Mikes-Krausz-Papp-Tóth négyes kapcsán számítanak durva leleplezésekre. Az, hogy Anna most mennyire enged betekintést a magánéletébe, egyelőre kérdéses, mindenesetre az biztos, hogy ezzel nagy esély van a kommentháború továbbgörgetésére.

Emlékeztek még, ilyen elképesztően cuki pár voltak ők ketten, amikor még titkolni próbálták a kapcsolatukat, de rájuk nézve teljesen egyértelmű, hogy már itt is fülig szerelmesek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás