promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi könnyek között mesélte el Fricskás szerelméről: megszakad a szív attól, amit mutattak
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Senki nem sejtette, hogy már itt tart a kapcsolatuk.

Tóth Gabi elmúlt éve a változásról, önmaga kereséséről, a határai feszegetéséről és a bátorságról, a szeretni akarásról és a változtatás, jobbá válás képességéről szólt. Krausz Gáborral 6 év után mondták azt, hogy külön folytatják, ekkor még úgy tűnt, hogy az énekesnőnek esélye sincs a boldogságra. A magyarok népharagja a nyakába zúdult, mindenki álszentséggel, képmutatással vádolta és tömegek ítélték el azért, mert végül férjével nem sikerült megmenteni a házasságukat. Az amúgy sem túl rózsás helyzetet tetőzte az, hogy kiderült: Gabi már meg is találta a boldogságot egy másik férfi oldalán, a Fricska táncegyüttesből ismert Papp Máté Bence hozta el az énekesnőnek a régen áhított megnyugvást és örömet. Ezek után csillapodni látszottak az indulatok és a helyére került minden apró darab a kirakósból: Krausz Gábor is szerelembe esett, a Dancing with the Starsban megismert táncpartnerével, Mikes Annával alkotnak egy párt.

Gabi a tegnapi napon (január 17-én) töltötte be a 36. életévét, ennek kapcsán pedig igazán nosztalgikus hangulatba került az aranytorkú énekesnő. Sok nő (de bizonyára férfi is) minden egyes ilyen kerek dátumon értékeli az addigi életét, mit csinált, hol tart, hová szeretne eljutni meg úgy összességében: visszatekintünk ilyenkor az elmúlt évekre és számot vettünk arról, hogy mit is szeretnénk a továbbiakban. Tóth Gabi most a 2023-as évét nézte végig és a tőle megszokott pozitív hozzáállással megmutatta követőinek, hogy mi tette őt a legboldogabbá a tavalyi évben. Nem meglepő módon a videók két fontos szereplője a kislánya, Hannaróza, akinek most minden eddiginél nagyobb szüksége van édesanyja szeretetére és támogatására. A másik fontos szereplő pedig az új szerelme, Papp Máté Bence, akivel máris hiányolják a hófödte ausztriai hegycsúcsokat és úgy tűnik, minden egyes nap írnak egymásnak valamilyen kedves szerelmi vallomást.

Azonban ami még meglepőbb, hogy bár az elég hamar kiderült, hogy a két fiatal nagyon komolyan tervez egymással, mégis sokan meglepődnek mikor Gabi legkedvesebb emlékei között feltűnt egy videó, melyen szerelme az édesanyjával táncol. A szülőkkel való találkozás igen fontos és komoly mérföldköve egy kapcsolatnak, az pedig, hogy Gabi egyenesen az egyik legszebbnek titulált egy ilyen szerelmével és édesanyjával átélt közös pillanatot, minden eddiginél árulkodóbb. Ezek szerint Gabit teljes mértékben elfogadta és ami még fontosabb, befogadta Papp Máté Bence családja és szívesen töltik együtt az időt, akár még egy táncos mulatságon is.

Tóth Gabi 24 óráig elérhető Instagram történetben tette közzé a csodás felvételeket, amiket korlátozott ideig IDE kattintva tekinthetsz meg. Szerelmét egyébként Papp Máté Bence is csodás sorokkal köszöntötte, vélhetően csodálatos napot intézett az énekesnőnek, hogy méltóképpen ünnepelhesse meg a nagy napját.

Ha pedig már nosztalgia és visszaemlékezés, akkor nagyon érdekes ezt a dalt meghallgatva nekünk is végiggondolni, hogy milyen nagy utat meg a szerelmi négyes minden tagja, tavaly nyárhoz képest:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás