promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Fricskás fiú nem bízik Tóth Gabiban? Követte szerelmét Krausz Gábor új munkahelyére is
Borítókép:  Youtube - EchoTelevizio
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Papp Máté Bence forró képekkel üzente meg mindenkinek, hogy Tóth Gabi az övé, el a kezekkel.

Már majdnem fél éve, hogy a magyar bulvár sajtó négy névtől hangos: Tóth Gabi, Krausz Gábor, Papp Máté Bence és Mikes Anna megmutatták, hogy milyen az, ha a magyarokat tényleg érdekel egy téma. Nincs nap, hogy a négyessel ne történne valami és mindenkit az érdekel, hogy hova fog ez az egész kifutni? Miután Gabiék bejelentették a válást, utána bombaként robbant a hír, hogy Gabi szíve ismét foglalt és a Fricska táncegyüttes egyik tagjával találtak egymásra, ezután Gábor feltűnt a Dancing with the Stars produkciójában és a nézők szívévvel együtt táncpartnere érzéseit is elrabolta: egymásba szerettek és nem olyan régen beismerték, hogy valóban egy párt alkotnak és ezt már boldogan fel is vállalják.

Gábor eközben Ausztriában vállalt munkát és kétlaki életet él, most pedig a négyes minden tagja elkezdett érdeklődni a csodás, hófedte csúcsok után: először Mikes Anna látogatta meg szerelmét és Bécsben is romantikáztak egy keveset. Majd Tóth Gabi vette célba az országot és ezt választotta kikapcsolódása helyszínéül, amit sok kommentelő szkeptikusan fogadott: volt aki szerint egyszerűen csak szeretett volna közel lenni volt férjéhez és ez egy trükk volt az énekesnőtől. Ez persze nonszensz, hiszen ha Gabi síelésre adta a fejét, akkor Ausztriában valóban csodás síparadicsomok vannak és ideális úticél a téli sportok szerelmeseinek. Történt azonban egy kis fordulat ebben az utazásban is: lehet a sok negatív hozzászólás elültette Papp Máté Bence fülébe a bogarat, aki eddig hallgatott szerelme kiruccanásáról, most azonban egyik napról a másikra megjelent a helyszínen és az újra találkozást sok-sok igen szerelmes képen örökítették meg, melyeket közzé is tettek közösségi oldalaikon.

Az énekesnő egy korábbi síbaleset miatt félt újra felcsatolni a sílécet, a tavalyi évben azonban annyi nehézséget küzdött le, hogy elhatározta: leszámol ezzel a félelmével is, hogy ismét aktívan tudjon hódolni ennek a szuper és minden bizonnyal elképesztő kikapcsolódást nyújtó hobbinak. Az sem mellékes, hogy többször is elmondta, új szerelme Papp Máté Bence annyira támogatja mindenben és annyira szabadnak és boldognak érzi magát, hogy könnyedén leküzd mindent akadályt, vele az oldalán. Egy barátnője kísérte el a kalandra, akivel szintén egy nagyon hangulatos és szexi képet osztott meg. Ekkor még úgy lehetett tudni, hogy szerelme, Papp Máté Bence nem kísérte el az útra.

Gabi egyébként remekül érzi magát a síelés közben, rengeteg képen és felvételen tudatta követőivel, hogy köszöni szépen, minden rendben van a lelkiállapotával:

Sajnos a közös képeket mindketten csak 24 óráig elérhető Instagram történetben tették közzé, így ezeket már nem tudjuk megmutatni, de a forró csókokból és a rengeteg ölelésből arra következtetünk, hogy hamarosan posztolnak majd olyan képet is, ami egy nap letelte után is megmarad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás