promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi már Fricskás szerelmét is Krausz Gábor ellen fűti: közösen szóltak be a séfnek, egyetlen szóval semmisítették meg őt és Mikes Annát
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi most ráhúzta a vizes lepedőt volt férjére és annak új párjára, Papp Máté Bence pedig támogatta ebben.

Újabb fejezethez ért a volt házaspár csatározása, elképesztően gyanús dolgok jelennek meg a négyes Instagram oldalán. 2023 augusztusában Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága véget ért, a válást pedig már hivatalosan ki is mondták. Ez idő alatt a pár mindkét tagjának lett új párkapcsolata: Tóth Gabi a háttértáncos zenekarából, a Fricskából ismert Papp Máté Bencével kezdett szerelmi viszonyt és bár sokáig kétséges volt, hogy pontosan mi a helyzet, de a sztárséf is megtalálta a boldogságot. A Dacing with the Starsban fellépő Krausz a táncpartnerébe szeretett bele, Mikes Annával nem rég vallották be több hónapnyi találgatás után, hogy igen, együtt vannak és köszönik szépen, de nagyon boldogok.

Bár a négyes minden tagja elvileg harmonikus kapcsolatban él és mindenki túl van már mindenkin, a válás kimondása és Krausz Gábor kapcsolatának hivatalos felvállalása lavinaszerű eseményeket indított el. A történés helye ismét mi más lehetne, mint az Instagram. Mivel Krausz Gábor séf, méghozzá igen profi és elismert séf, így nem meglepő, hogy az ízek, a főzés és az étkezés igen különleges helyet foglalnak el az életében és ha nem is éppen ő tüsténkedik a konyhában, akkor is szívesen evez a gasztronómia tengerén.

Ha szemfüles az ember, akkor láthatja, hogy az Annával megosztott képei is szinte kivétel nélkül evés előtt/közben/után készültek. Azt is könnyen megállapíthatjuk, hogy az esetek nagy többségében nem egyszerű fogásokról van szó, hanem igen gourmet ételeket kóstol a pár.

Vélhetően ezt a szokásukat figurázta ki Tóth Gabi, aki 24 óráig elérhető Instagram sztoriba egy igazi, jó magyaros tányért fotózott, amelyen rengeteg finomság látható: egész és karikázott kolbász, paradicsom, lilahagyma, szalonna és májkrémes kenyér. Önmagában már ez is egy kis odaszúrás, de a kép legzseniálisabb része a felirat, amely egyszerűen így szól:

#értékrend, nyálcsorgató fejecskével, zavarban lévő fejecskével és egy szív emojival

Egyetlen szónak rengeteg mögöttes jelentése lehet, mindenesetre nekem leginkább az jön le belőle, hogy Gabi az egyszerűségre törekszik és ezzel akarja megmutatni Krausz Gábornak, hogy fancy éttermek nélkül is lehet boldognak lenni a mindennapokban. Persze kérdés, hogy miért foglalkozik még ezzel Gabi és mi a célja ezekkel az apró bosszantásokkal.

Ezt korlátozott ideig ITT tudod megtekinteni.

Az igazi magyaros életérzést párjával osztotta meg, mivel nem sokra rá Papp Máté Bence is közzétette Gabi képét, ezzel kvázi közösen kicsit beszólva az éttermezgető párnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás