promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Fricskás szépfiú bekeményített és az asztalra csapott: Tóth Gabi kedvese keresetlen szavakkal üzente meg a népnek, hogy elég volt
Borítókép:  Youtube - EchoTelevizio
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új képpel mutatta meg, hogy mit gondol az utálkozókról, nem volt benne köszönet.

Mintha már évek teltek volna el azóta, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentették a közösségi oldalukon, hogy hat év után külön utakon folytatják: ez már önmagában elég megdöbbentő lett volna, azonban a botrány hamar eszkalálódott: a megbeszélt egyenszövegbe Krausz Gábor belecsempészett egy plusz mondatot, ami rengeteg ember fantáziáját megmozgatta és hamar ki is derült a megfejtés:

Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet.

Nem kellett sok idő, hogy a találgatásokból tények legyenek: kiderült ugyanis hogy az énekesnő szíve ismét foglalt, a Fricska nevű táncformációból az egyik alapítótaggal, Papp Máté Bencével kerültek egymáshoz közelebb.

A fiatalok jó ideig nem vállalták a kapcsolatukat, koncerteken elejtett félszavakból, közösségi média oldalakon írt képfeliratokból és néhány lesifotóból tájékozódhatott csak az információra éhes olvasóközönség. Elképesztő gyűlölethullámot indítottak el az események és Gabiék nem szerették volna a kirakatba tenni a kapcsolatukat, így jó ideig hallgattak a kettőjük dolgáról. Aztán elkezdődött a Dancing with the Stars és Mikes Anna érkezésével az emberek belenyugodtak, hogy Gabi továbblépett, innen már a műsor álompárjaként emlegették Krausz Gábort és táncpartnerét, így az énekesnő is felvállalhatta hivatalosan is az új szerelmét. Azóta pedig már a válást is kimondták.

Gabiról és Bnecéről is egyre több közös fotó kerül ki, a Sztárban Sztárban pedig egy igen nagy visszhangot kiváltó közös produkciót is bevállaltak. Bár Máté nem posztol sokat a közösségi média oldalára, mióta Gabi párja, ebben kicsit változtak a szokásai és most is egy új fotóval örvendeztette meg rajongóit. A vitathatatlanul jóképű férfi fotójánál azonban csak a kép leírás a figyelemfelkeltőbb, ezt írta ugyanis a táncos a kép mellé:

NOBODY IS YOUR ENEMY

*ANYONE THAT ANNOYS YOU* —is teaching you patience and calmness.

Ami lefordítva nagyjából annyit tesz, hogy:

SENKI SEM AZ ELLENSÉGED

*BÁRKI, AKI IDEGESÍT* -a türelemre és nyugalomra tanít téged.

Vélhetően ezzel azoknak az embereknek üzent, akik a mai napig bírálják a szerelmüket, Gabit és őt is, azonban az üzenet egyértelmű: nem foglalkozik senkivel és nem érdekli a rosszindulat, mert ezektől csak erősebb lesz.

Az biztos, hogy dúl közöttük a szerelem, már csak az a kérdés, hogy vajon Gábor is megtalálta-e már a számításait, vagy ő még keresi az igazit?

A fényképet, ami mellé a harcos szöveget írta Máté, itt láthatod:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás