promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi véletlenül lebuktatta Krausz Gábort és új párját? Mit fog a séf erre a brutális elszólásra mondani?
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gabi keményen beszólt az okoskodóknak, de felindultságában véletlenül kicsit többet is elárult, mint kellett volna.

Tóth Gabi a válásának bejelentése miatti elképesztőre duzzadt botrány kapcsán olyat tett, amire sokáig nem volt példa: az önmaga mellett való teljes mellszélességgel való kiállás mellett a hallgatás mellett döntött. Ezen sokan meglepődtek, azonban valószínűleg ez volt a legbölcsebb dolog: hiszen tudjuk, hogy minden csoda három napig tart és bármekkora is az aktuális közfelháborodás, a végtelenségig nem tudnak az emberek haragudni.

Az élet szép lassan folyt tovább és az események is egyre inkább a nyilvánosság előtt történtek, azonban már sokkal kevesebb gyűlölködéssel. Gabi és szerelme Máté hivatalosan is felvállalták a kapcsolatukat, közösen léptek fel a Sztárban sztár stúdiójában, ahol először, nyilvánosan csókot is váltottak egymással.

A másik szálon is rengeteg történés volt, egy nagy enciklopédiát is megtöltenének azok a cikkek, találgatások, elméletek, amelyek Mikes Anna és Krausz Gábor viszonyát vizsgálták.

Ennek pontosítására még ma sem derült fény, azonban lehet, hogy éppen Tóth Gabi szólta el magát?

Mivel egyre többször és egyre gyakrabban posztol közös képet a szerelmével és azóta már jó néhány, házasságával és válásával kapcsolatos nyilatkozaton is túl van, így önmagában az, hogy hozzászólt egy őt ekéző poszthoz, nem lenne hírértékű, Gabi gyakran felháborodott a kéretlen véleménynyilvánításokon.

Azonban amit mondott finoman szólva is kétértelmű: a szövegben azt írja, hogy Hannaróza szerencsés a válás miatt és nem szabad, hogy egy rossz házasságot egy gyermek tartson össze, mivel az tesz a legrosszabbat neki. Bár ködösen fogalmaz, mégis az jön le a mondataiból, hogy már Krausz Gábor sem az egyedülállók táborát erősíti, egyenesen odáig megy a kijelentésével, hogy Hannika mindkét szülője boldog most.

Vajon Mikes Annával való kapcsolatára gondolt és ez egy elszólás volt, vagy Gábor szingliként is megtalálta a számításait és így is elégedett? Esetleg egy harmadik nő került a képbe?

Sokan egyébként kifejezetten támogatták az énekesnőt és úgy néz ki, hogy a végeláthatatlan gonoszkodás kezd csitulni és egyre kevesebbet foglalkoznak Gabival és új kapcsolatával, az énekesnő ezeket a kommenteket válaszban köszönte meg.

A kommentet teljes terjedelmében itt tudjátok elolvasni:

senki sem tudja, mégis mindenki jobban tudja, hogy mi volt, mit kellett volna és mit nem… maradjunk annyiban, hogy mindenki így boldogabb és ami a legfontosabb, Hannikának is így a legjobb, hisz végre boldogok a szülei! Sokan azért acsarkodnak, mert nem mernek lépni és benne maradnak egy rossz házasságba csak azért, mert azt hiszik az lesz a legjobb a gyerekeknek… ja meg mit szól majd a család, meg a falu népe, ha kilépek a házasságból…megsúgom, ez a legnagyobb baromság! Érzelmi hazugságban nevelni a gyermekeket, miközben nem hülyék és pontosan tudják, hogy semmi sem jó anya és apa között… így lesznek traumatizált gyerekekből felnőttek igazán …sok embernek só lett szórva a sebébe… mert a bátor emberek fájdalmat okoznak azoknak, akik nem mernek…
Sok erőt mindenkinek és köszönjük a nem csőlátású embereknek a támogatást!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás