promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felháborító fotó Tóth Gabiról, Krausz Gábor most tombolhat: ezt tette az énekesnő röviddel a szakításuk után és nem is szégyelli
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő az egész világgal megosztotta, amit nem biztos, hogy jól tett.

Régen vége már a nyári koncertszezonnak, és az őszi TV-s csúcsszezon is lefutott már, mégsem telik el úgy hét, hogy ne érkezzen valamilyen hír Tóth Gabi felől. Az embereket egyszerűen érdekli minden apróság, ami az énekesnővel történik, főleg azóta, hogy nyáron - a nyilvánosság számára roppant hirtelen - viharos módon szétváltak útjaik Krausz Gáborral.

Gábor azóta már Ausztriában tengeti a napjait, hiszen ott vállalt munkát, ez sokakban kérdéseket vet fel, hogy akkor a közös gyereknevelést hogyan fogják menedzselni Gabival a továbbiakban, de valószínűleg nem kell őket félteni. Krausz Gábor kislánya mellett valószínűleg Mikes Anna sem örül annyira, hogy Gábor távozott az országból, hiszen mindenki láthatta, hogy a Dancing with the Stars után sem szakadt meg a szoros kapcsolat, azonban most minden kérdésessé vált. Na de mit szól ehhez Tóth Gabi?

A jelek szerint Gabi teljesen jól van, és jelenleg is nagyon szerelmes új párjába, Papp Máté Bencébe, a Fricska táncegyüttes frontemberébe, akivel a televízióban is táncoltak már, sokak nagy megrökönyödésére, mivel a táncot Krausz Gábor is végig kellett nézze. Ez már a múlt, sok-sok hét eltelt azóta, azonban Gabi most újra valami olyasmivel rukkolt elő, amitől sokakban joggal mehet fel a pumpa - legalábbis azokban, akik nagyon belelovalják magukat a különféle celeb-drámákba. Ti se tegyétek, nem egészséges.

Az énekesnő instagram story-ban osztott meg egy nosztalgiázó nyári fotót, amin Papp Máté Bence ölében élvezik a napsütést. A történet csak 24 óráig elérhető, de lehet hogy folytatódni is fog, ha figyelembe vesszük a #szépemlékek1 feliratot a képen. Akkor jönnie kellene a másodiknak is, nem?

A fotóval nem is lenne semmi baj, de ez nyilvánvalóan nem sokkal azután történt, hogy Krausz Gáborral való különválásuknak híre ment.

Azt ugye nem lehet tudni, hogy Krausz Gábort ez mennyire érinti mélyen (az is lehet, hogy egyáltalán nem, mert az a mai napig nem teljesen tisztázott, hogy ki mondta ki először: jobb lenne külön), de minden joga meglenne a felháborodásra, ha pedig ő nem teszi, akkor megteszik helyette a rajongók, akik az elmúlt fél évben szinte teljesen beleszerelmesedtek a táncoslábú séfbe.

Gábor és Gabi egyébként a nyilatkozataik alapján egyáltalán nincsenek olyan rosszban, de az is igaz, hogy nagyon keveset beszélnek a másik dolgairól.

A napokban derült ki, hogy még nem is váltak el, mert egyszerűen nem volt rá idejük. Ez azt jelenti, hogy valójában még mindig házasok, és valószínűleg most, hogy Gábor elutazott, továbbra is változatlan a jogi állapotuk. Ezt ugyanis általában nem lehet elintézni pár nap alatt, igaz közös vagyonnal nem rendelkeznek, de a gyereknevelés miatt azért mégsem olyan könnyű a helyzet. 

Bárhogy is legyen, az biztos, hogy Gabi most nagyon szerelmes, két hete így festettek egymás mellett Papp Máté Bencével:

Sokaknak egyébként Papp Máté Bence sokszor annyira elhalványul ebben a véget nem érő történetben, hogy el is felejtik, pár évvel ezelőtt még mennyire büszke volt rá és a Fricska táncegyüttesre az egész ország, mikor britek millióit nyűgözték le Britain's Got Talenben.

Most sokan inkább elítélik, amiért Tóth Gabival van párkapcsolatban (az istenfélőbb rajongók még zabosabbak lehetnek a "házasságtörő" viszony miatt, bár egyházi esküvő tudomásunk szerint nem is történt), de legalább ennyien vannak, akik támogatják a tehetséges fiatalembert. Bárhogy is legyen, érdemes visszanézni ezt a különleges alkalmat, belegondoltatok már, hogy azóta 8 év is eltelt már?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás