promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi nyilvánosság elé lép párjával új, forró tánccal üzennek a világnak a szerelmükről
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi felvállalja szerelmét, a vasárnapi Sztárban Sztár leszek!-ben lépnek együtt a színpadra. 

Tóth Gabi és Krausz Gábor a nyáron sokkolt le mindenkit azzal, hogy bejelentették a különválásukat. Azóta már mindketten megszólaltak a válásról, Krausz Gábor pedig még az egyik táncát is az elvált férfiaknak ajánlotta a Dancing with the Stars műsorában.

Az énekesnő pedig szintén a TV2 kameráinak vallot az elmúlt időszakról, ami nagyon megterhelte őt. Még egy dalt is írt, amely az Átkozott nyár címet kapta. A vadonatúj szerzeménnyel pedig vasárnap este színpadra is lép, méghozzá a Sztárban Sztár leszek! színpadán, ráadásul nem egyedül.

Csatlakozik hozzá szerelme, Papp Máté Bence, vagyis egy közös fellépésre készülnek, amely során a szerelmesek egy forró táncot fognak bemutatni a nyilvánosság előtt.

Eljön a pillanat, amire egy egész ország vár! Vadonatúj dalával és egy szenvedélyes közös tánccal érkezik Tóth Gabi és Papp Máté Bence!

- olvasható a TV2 oldalán, ahol beharangozták a különleges produkciót. 

Tóth Gabi egészen eddig nem mutatkozott a nyilvánosság előtt párjával, a nyár folyamán egy-egy lesifotó került elő róluk, ahogy a Horvátországban pihennek. Majd miután elindultak a Sztárban Sztár leszek! élő adásai ismét együtt látták őket. Papp Máté Bence ugyanis elkísérte Gabit a forgatásra, a műsorban ugyanis fő szerepe van mesterként. Krausz Gábor pedig a táncban találta meg a nyugalmat és már az a szóbeszéd is felmerült, hogy táncpartnerével, Mikes Annával egymásra találtak. 

A videóra kattintva meghallgatható Tóth Gabi legújabb dala, amelyet vasárnap a TV2-n fog előadni. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás