promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marics Peti leplezte le őket: Mikes Anna újra Krausz Gáborral van
Borítókép:  TV2 Play - TényekPlusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A váratlan fordulatot Marics Peti kotyogta ki.

Mikes Anna és Krausz Gábor képzeletbeli vagy valós kapcsolata 0-24 lázban tartja az országot. A nézők és olvasók szomjaznak az információmorzsákra és most egy egészen örömteli dolgot tudunk megosztani az olvasóinkkal. Mikes Anna és Krausz Gábor egyszerre jelentkeztek új, 24 óráig elérhető Instagram történettel és bizony váratlan fordulatról számolnak be. Nem ők tették ki legelőször a posztot: korábbi táncos társuk, Marics Peti buktatta le őket, ezután pedig már nem volt visszaút, ők is kitették sztoriba a történteket.

A felvételen az látható, hogy Mikes Anna a tőle megszokott széles mosollyal ül a séf mellett, aki éppen tálal: ráadásul Peti azt a címet adta a képek, hogy Séfek séfe VIP, így vélhetően Krausz Gábor főztjét fogyasztották el.

Ez később be is bizonyosodik, mivel a következő jelenetben már az üres tányért láthatjuk és a Valmar énekese Krausz Gábornak köszöni meg az isteni lakomát. Anna és Gábor elképesztően aranyosak, láthatóan szuperül érzik magunkat, remek a hangulat: illetve különösen örömteli azt látni, hogy a táncoslábú fiúk közötti barátság sem szakadt meg és a műsor után is szívesen töltenek együtt időt.

Krausz Gábor nemrégiben már Ausztriából jelentkezett be, így sokan megijedtek, hogy bármi is kezdődött el a fiatalok között, annak esetleg majd a távolság véget vet.

Szemmel láthatóan azonban nem így történt és komolyan gondolták azt, hogy a műsor után sem engedik el egymás kezét.

A két Instagram történetet korlátozott ideig itt és itt tudod megtekinteni. Anna egyébként kifejezetten közlékeny hangulatában volt, ugyanis megmutatta Stana Alexandrával közös kávézgatását, bepillantást engedett az egyik táncpróbájukra, de még szeretett kutyusát is megmutatta a publikumnak.

Tűkön ülve várjuk a következő felvételt, remélhetőleg nem sokáig váratnak minket, az pedig még szuperebb lenne, ha végre megtudnánk, hogy mi is zajlik kettőjük között valójában. Sokak szerint a közös bejelentkezés szinte vallomás értékű volt, míg mások egy egyszerű baráti vacsorát láttak a dologban.

Emlékeztek milyen cukik voltak a verseny alatti felkészülések egy bejelentkezések alkalmával? Az egész ország szíve elolvadt az ilyen videók láttán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás