promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna végre megnyílt a kapcsolatukról: Krausz Gáborral királyi párt alkotnak, mesébe illő a viszonyuk és minden akadályt legyőznek együtt
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A táncosnő törte meg a csendet, sokan vártak már egy ilyen vallomásra.

Szombaton tévétörténelmi pillanatot élhettek át a tévé előtt ülő nézők: az eddigi legizgalmasabb Dancing with the Stars résznek lehettek szemtanúi a szerencsések, ebben az adásban dőlt el ugyanis, hogy ki lesz a nyertes és bizony, aligha lehetett számítani arra a végeredményr,e amig végül a szavazatok alapján kialakult.

Három esélyes pár állt a dogobón, az pedig, hogy ki kerül ennek a legfelsőbb fokára, közölük került ki: Lissák Laura és T. Danny párosa sokakat elvarázsolt, végül azonban ez a varázslat kevésnek bizonyult, és a harmadik helyre jutatta el a párost. A verseny aztán Stana Alexandra és Marics Peti és Mikes Anna, Krausz Gábor párosa között dőlt el: utóbbiak kerültek ki nyertesként.

Az eredmény kihirdetése azonban nem nyugtatta meg a nézőket: a győztes kiléténél sokkal fontosabb dolog mozgatja a rajongókat, egészen pontosan az, hogy mi a helyzet Mikes Anna és Krausz Gábor magánéletével. Együtt vannak? Nincsenek? Megjátszották? Barátok? Kellett a győzelem? Megannyi kommentet lehet olvasni a témában, fórumbeszélgetéseket és topikokat nyitnak a legnépszerűbb közösségi oldalakon, azonban az igazsághoz csak nem jutunk közelebb.

Most azonban mindez megváltozni látszik: Mikes Anna tett közzé egy bejegyzést a saját Instagram oldalán, amiben mélyes és hosszan értekezik arról, hogy mi is történ vele az elmúlt időszakban. Mesél a győzelemről, a háláról, a kitartásról, a rengeteg energiáról szeretetről és végül Krausz Gáborral való kapcsolata is szóba kerül:

Kedves Mindenki!
Először is szeretném megköszönni a DWTS közel háromszáz munkatársának az ember feletti munkáját, amit hétről hétre hoztak, hogy mi a legfényesebben tündököljünk minden adásban.
Dràga Szavazók!
Iszonyú hálásak vagyunk Nektek, hogy ennyien bíztatok bennünk a kezdetektől fogva és végig mellettünk voltatok egészen a döntőig! Álmunkban nem gondoltuk volna, hogy Mi fogjuk megnyerni a Dancing With The Stars negyedik évadát! Köszönettel tartozunk Nektek, amiért kedves üzeneteitekkel, kommentjeitekkel és szavazataitokkal a végsőkig támogattatok minket! Szeretnénk ezúton is megköszönni ezt a mérhetetlen szeretetet
Drága Családom, Barátaim és Tanítványaim!
Köszönöm, hogy engem támogatva megértettétek az elfoglaltságomat és nélkülöztetek három hónapig. Imádlak Titeket!
@alexandrastana.official @maricspeti @tdanny_official @lissaklau 
Elképesztően büszkék voltunk a Gáborral, hogy együtt döntőzhettünk Veletek. Extra volt a hatosunk, szurkoltunk Nektek. Mindannyian nyertünk, mert megismertük egymást és egymást támogatva mentünk együtt egészen a döntőig! Köszönöm Nektek a vicces pillanatokat és a sok nevetést, nagyon különleges emberek vagytok! Easyno?!
@gabor.krausz Köszönöm Neked, hogy az első pillanattól kezdve bíztál bennem, aztán szépen lassan magadban is. Együtt indultunk a kanyargós úton, majd azon vettük észre magunkat, hogy a döntőig táncoltuk magunkat! Nem volt mindig sima az út, mert teli volt akadállyal, de együtt mindig leküzdöttük. Bármire képes vagy, erős lettél és megnyíltál. A szorgalmaddal, alázatoddal, hiteddel és a szíveddel a táncparkett Királya lettél. Iszonyú izgalmas volt ez az utazás, köszönöm Neked, hogy én lehetek parkett Királynője. Sose felejtem ezt az időszakot, semmiért nem adnám!
Boldog vagyok! #dancingwiththestars #kravoltanna #finálé #győzelem #szeretet #hála #boldogság #végigmentünkazúton #megcsináltuk

Anna nem kevesebbet állít, minthogy igazi királyi párként működtek ők, a vallomása pedig annyira szívhez szóló, hogy újra és újra el akarjuk olvasni. A szövegből a hangulatjelek kimaradtak, azonban az süt az írásból, hogy Anna a műsor minden percéért hálás és Gáborhoz igazi, komoly érzések fűzik, Hogy ezek romantikusak, vagy sem, az egyelőre rejtély, mindenesetre egészen csodálatos közös képekkel jelentkezett a művésznő, melyeket ide kattintva tudtok megtekinteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás