promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem titkolhatják tovább: Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmétől hangos a TV2 székháza is, már a csatorna is a bejelentésükre vár
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 is rászállt Krausz Gáborra és Mikes Annára.

Együtt vannak, szerelem van köztük? Miért nem jelentik már be, mikor mindenki tudja? A vak is látja, hogy szerelem van Krausz Gábor és Mikes Anna között, akkor miért titkolják még mindig? Nagyjából ilyen kérdések merülhetnek fel oly sok emberben, akik az elmúlt hetekben árgus szemekkel és hegyezett fülekkel figyelték a Dancing with the Stars élő adásait, hátha látnak olyan mozdulatot, olyan egymásra nézést, vagy érzelmes puszit elcsattanni Krausz Gábor és Mikes Anna között, ami bizonyítékul tud szolgálni arra, hogy egy párt alkotnak.

Ráadásul a TV2 is beszállt abba, hogy táplálja ezt a tüzet, amit a páros szerelme körüli pletyka szított; a táncos showműsor adásaiban gyakran szóba került, hogy pontosan milyen kapcsolat van Gábor és Anna között: Stohl András megkérdezte tőlük a Szépség és a Szörnyeteges táncuk után, hogy valóban megcsókolták-e egymást a sötétben, Lékai-Kiss Ramóna a döntőben pedig azt mondta Anna egyik megszólalása után, hogy

„hát ez egy szerelmi vallomás”.

Rácz Jenő ugyebár azt mondta, hogy Istenes Bencét kiütni egy nemzeti ügy lesz a Sztárbox-ban; mégis úgy tűnik, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna összeboronálása sokkal nagyobb nemzeti ügy, hiszen láthatjuk milyen sokan, mennyi platformon keresztül próbálja kicsikarni belőlük, hogy mi is van kettejük között.

Azt már mindenki tudja, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna lett a Dancing with the Stars idei győztese, de hogy milyen kapcsolat alakult ki közöttük az elmúlt hónapok alatt, arról továbbra sem akarnak beszélni. A Mokka hétfő reggeli adásában ők is vendégek voltak, Orosz Barbara pedig megragadta az alkalmat, és rákérdezett:

„Lehet ebből szerelem?”

- Mikes Anna egyáltalán nem válaszolt erre, Krausz Gábor pedig teljesen másról kezdett el beszélni; majd Orosz Barbara ismét bepróbálkozott:

„Figyu, lehet ebből szerelem?”

- de Krausz Gábor ezután is másra terelte a szót; a műsorvezető végül feladta:

„Igazi, profi kommunikátor is lettél. Számunkra ez egy igazi love story, várjuk a fejleményeket, a címlapokat, meg minden ilyesmit”.


A történet itt azonban még nem ért véget: miután Krausz Gábor és Mikes Anna elhagyta a stúdiót, Bereczki Zoltán érkezett a Mokkába, aki azonnal a Dancing with the Stars párosának lehetséges szerelméről alkotott véleményt. Így aztán a következő beszélgetés első fél perce is a sztárséf és a profi táncosnő kapcsolatáról szólt:


A TV2 tehát ugyanúgy szeretné már tudni, mi van Krausz és Mikes között, mint mindenki más az országban. Ráadásul a csatorna már egy ideje ráfeküdt a súlyosan hatásvadász címadásokra, ugyanis a Dancing with the Stars adásrészleteit folyamatosan olyan címekkel rakta fel, aminek köze nincs az igazsághoz (már a fenti Mokkás beszélgetést is úgy tették közzé, hogy "Krausz Gábor mindenre nyitott Mikes Annával a jövőt illetően").

Alább látható egy videó, ami azzal a címmel ment ki a TV2 Playre, miszerint "Megható vallomás: Krausz Gábor életét megváltoztatta Mikes Anna", azonban az 50 másodperces adásrészletben semmi ilyesmi nem hangzik el; csupán kiforgatták Gábor szavait.


De akkor tegyük fel ismét a kérdést:

vajon Krausz Gábor és Mikes Anna egy párt alkotnak?

Olvasóink alább szavazhatnak erről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás