promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor már a lagzit emlegeti, ennyire közel kerültek egymással Mikes Annával?
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Dancing with the Stars párosát legutóbb a közönség juttatta tovább, nem csoda, hiszen forr köztük a levegő a színpadon - és azon kívül is.

Mikes Anna és Krausz Gábor lassan két hónapja minden hétvégén a képernyőre költözik, a nézőket pedig rendkívül foglalkoztatja a sztárséf és a táncosnő kapcsolata. Már több alkalommal összeboronálták őket, a legutóbbi adásban egy csók is elcsattant. Rengeteg néző örülne, ha a tapintható kémia kettejük között több is lenne, és Gábor a Tóth Gabitól való viharos válása után Anna mellett találná meg a boldogságot. 

Akad olyan, aki szerint erre nagyon is reális esély mutatkozik, és már a házasságról beszél, de ez még a jövő zenéje. Az mindenesetre biztos, hogy Anna és Gábor valóban rendkívül élvezik egymás társaságát, erről rengeteg videós bejelentkezés, interjú árulkodik, még a stábtagok közül is többen meg vannak győződve róla, hogy több ez már, mint barátság.

Bárhogy is legyen, annyi biztos, hogy a legutóbbi alkalommal leginkább a nézők szeretetén múlt a továbbjutás, Krausz Gábor és Mikes Anna ugyanis veszélyzónába került. Végül Radics Gigiéknek kellett távozniuk a Dancing With the Stars elődöntője után, akiknek a produkcióját a zsűri, ha csaj egy hajszállal is, de jobbnak értékelte.

Mivel Anna és Gábor továbbjutottak, és most egész héten lehet szavazni a finálé versenyzőire, a táncosok a parketten kívül is szavazásra buzdítják a rajongókat. Annáék például ígéretük szerint ez Azahria számra fognak táncolni, ezzel keltenek most óriási érdeklődést, mert ehhez a nézők további szavazatára is szükségük lehet.

Az új videós interjú azonban nem csak a szavazatokról szól, a szerkesztők arról kérdezték az összeszokott párost, hogy mégis mennyire ismerik egymást?

Tudják-e például a másik horoszkópját? Krausz Gábor a sok kérdéstől máris egy lagziban érezte magát, de tekintetbe véve, hogy mennyire közel kerültek egymáshoz az elmúlt hónapokban, és milyen sok mindent tudnak egymásról (Gábor például Anna születésnapját is magabiztosan fújja), nem elképzelhetetlen, hogy itt egy freudi elszólásról van inkább szó. A teljes anyagot itt tudjátok visszanézni:

Jobban belegondolva egészen elképesztő, hogy honnan indult ez az út. Két hónapja még senki se gondolta volna, hogy Gábor és Anna a fináléig menetelnek, Gábor többször is lenyilatkozta, hogy nem a döntőbe jutás a cél, hanem hogy hétről hétre előrébb lépjenek egyet, fejlődjenek, és szórakoztassák a közönséget.

Úgy tűnik, hogy ez a megfontolt taktika meghozta a gyümölcsét, hiszen ezen a hétvégén már a Dancing with the Stars döntőjében szurkolhatunk Annának és Gábornak. Érdemes visszatekerni kicsit az idő kerekét, hogy mégis honnan indultak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás