promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élő adásban csókolta meg Krausz Gábor Mikes Annát, most mindent bevallott a sztárséf
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor egy meglepő vallomással jelentkezett be az Instagram-oldalán.

Amióta csak elindult a Dancing with the Stars, az emberek fantáziáját az mozgatja, hogy vajon több lehet-e barátságnál Krausz Gábor és csinos táncpartnere Mikes Anna között. 

Az épp válófélben lévő sztárséf láthatóan nagyon közel került a táncosnőhöz a közös munka során, a szombati elődöntőben bemutatott táncaik alapján pedig most még inkább felmerül a gyanú, hogy valóban egy párt alkothatnak Annával. 

Tegnap egyébként már az elődöntőt rendezték meg a műsorban, amelynek végén Radics Giginek és patnerének kellett távoznia. A Dancing with the Stars döntője így Marics Petivel, Krausz Gáborral és T. Danny-vel folytatódik tovább. A zsűri egyébként szíve szerint tovább juttatta volna az énekesnőt, de végül a nézők szavazata döntött, akik Krausz Gábor és Mikes Anna párosát tartották a képernyőn.

Sokan azonban nagyon is örülhetnek annak, hogy Krausz Gáborék továbbra is versenyben vannak, hiszen hétről-hétre fantasztikus produkciókat mutatnak be. A szombati elődöntőben két szenvedélyes táncot adtak elő Annával, amely során olyan közel kerültek egymáshoz, hogy egy pici csók is elcsattant közöttük, legalábbis úgy tűnt.

Az említett csók, ami akár a koreográfia része is lehetett, a szenvedélyes rumbájuk közben csattant el közöttük, amit az Aerosmith legendás slágerére adtak elő.

 

Hogy több van-e köztük barátságnál, azt biztosan továbbra sem lehet tudni, Gábor azonban most egy igen érzelmes Instagram-poszttal jelentkezett be a döntőbe jutásuk után, ami ismételten sok kérdést felvet.

Szavakkal nem tudjuk kifejezni mennyire hálásak vagyunk nektek akik szavaztatok ránk. Egy fura kalandnak indult ez az utazás, de a végére betáncoltunk a fináléba. Nem szeretnék csalódást okozni, úgyhogy már most a döntőre készülünk ezerrel és bízunk benne, hogy velünk lesztek még egyszer utoljára az utolsó adásban. A szavazás egész héten tart, köszönjük a bizalmat! 

- írta a bejegyzésben Gábor, amelynek végén a kieső Radics Giginek is üzent, akit egy csodának nevezett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás