promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna és Krausz Gábor összeköltöznek: azt is elmondták mit vásárolnak először közös otthonukba
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A két fiatal sugárzik a boldogságtól, egymás szavába vágva meséltek az előttük álló kalandról.

Tűkön ülve várja az ország a Dancing with the Stars utolsó adását, amelyben kiderül, hogy ki az a pár, aki az idén leginkább lenyűgözte a zsűrit és a táncrajongó nézőket. Kedvence mindenkinek van, az, akiket a nagy esélyeseknek tartottak egyelőre még mindketten szerepelnek az adásban: ez Marics Peti és Stana Alexandra, valamint Krausz Gábor és Mikes Anna kettőse volt.

Rajtuk kívül még T. Danny és Lissák Laura párosa mellett Baranya Dáviddal és Radics Gigivel mérkőznek meg a végső címért.

Mikes Anna és Krausz Gábor párosa a vitathatatlan tehetség és szorgalom mellett más is segítette: a rajongók napról napra figyelemmel követték a páros életét, akármit tettek ki a közösségi média oldalukra, egyből támogató és kedves kommentek százait kapták. Krausz Gábor idén jelentette be, hogy (volt) feleségével, Tóth Gabival elválnak és a sztárséf egyik pillanatról a másikra Magyarország védence lett, mindenki őt akarta vigasztalni, bátorítani. Így az életében éppen a legjobbkor csöppent bele Anna, akivel elmondásuk szerint az első héten csak beszélgettek, éppen azért, mert nem akarta erőltetni Gábor gyászát és szerette volna ha partnere komfortosan érzi magát.

A küldetés sikerrel járt, hiszen Gáborra rá sem ismerni: a régi introvertált énjét felváltotta egy igazi színpadi showman, nem mellesleg pedig soha ennyit mosolyogni és nevetni nem láttuk a TV2 marcona zsűritagját.

Emlékeztek még a páros első élő showjára? Akkor ezzel a tánccal vették le a lábukról a zsűrit és már itt érezhető volt, hogy elképesztő energiák mozognak közöttük:

Mostani videójukat az élő show után készítették és a hála, izgalom és stressz mellett egy félig játékos félig talán komoly mondat is elhangzott: turbó sebességbe kapcsolnak és innentől minden idejüket összeköltözve, a táncteremben töltik, készülve az elődöntőre. Tréfásan megjegyzik azt is, hogy szinte már eddig is itt éltek együtt és úgy tűnik egyikük számára sem kényelmetlen ez a szituáció. A próbák során nyilván nagyon összekovácsolódtak, Gábor pedig eleve érzelmileg sebezhetően került bele ebbe az állapotba, így kérdéses, hogyan viseli majd ha hirtelen véget érnek a táncpróbák. A sztárszakács nagyon családközpontú, vélhetőleg az összeköltözés neki a szerelmével egy komfortos, kényelmes állapot, azt Gabi sem vitatta soha, hogy mennyire jó édesapa a volt kedvese.

Mint mindenki az országban mi is szurkolunk nekik, a győzelemért és a boldogságért is.

A két fiatal egymásba fonódva, még a műsor hevében felgyűlt extázisban mesélnek közös terveikről, melyben megemlítik az összeköltözést és azt is, hogy Gábornak mi az, ami elengedhetetlenül fontos eszköz (egyébként a kávéfőző). A teljes videót ide kattintva tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás