promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna esküvőre készül: csodás részleteket árult el Instagram oldalán a nagy napról
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ország kedvenc táncosnője nem viccel a részletekkel.

Mikes Anna és Krausz Gábor párosa minden túlzás nélkül lázban tartja Magyarországot és közös produkcióikat árgus szemek figyelik, tegyenek is bármit. Rég volt már ennyire romantikus hangulatban az ország: szerelmes jeleket keresnek minden megmozdulásukban. A páros pedig mesterien játszik rá a nézők szentimentalitásra és a bizonytalanságra, ami őket körbe lengi: a folyamatos cicázás és a titokzatosság csak tüzeli a romantikus népet: ez a Dancing with the Stars legutolsó adásában tetőzött.

Most felrobbant az internet, Mikes Anna ugyanis izgalmas tartalmat osztott meg Instagram oldalán: esküvős kontenttel bővült a sztártáncos szolgáltatási palettája. Elsőre talán szokatlannak tűnhet a munkakör, azonban egy esküvőn korántsem meglepő az, hogy táncos műsorral készül a pár, a násznép, vagy akár a két tábor közösen.

Mikes Anna Instagram oldalát szakmai kíváncsiságból aktívan nyomon követtük az utóbbi időben és az esküvős téma nem olyan régen került fel az oldalára, az viszont biztos, hogy teljesen el tudjuk képzelni a táncosnőt egy ilyen pozícióban.

Annából sugárzik a kedvesség és a nyugalom, így ő pont az a fajta szolgáltató, akivel akár még a legháklisabb ara is könnyedén együtt tudna dolgozni és nem lepődnénk meg, ha a személyisége még a legnehezebb esküvői nehézségekre is gyógyírt jelenthetne.

A táncoktatás eddig sem állt távol Annától, azonban az esküvői felkészítés merőben éles kanyar a korábbiakhoz képest. Az biztos, hogy nagyon örülünk annak, hogy a műsor által nem csak Krausz Gábor kapott rengeteg önbizalmat, hanem Anna is profitálhat a szereplésből és ezt valószínűleg le sem kell írnunk, de mindenkinek bátran ajánljuk Annát, ha esetleg a nagy napra szeretne valami különleges produkciót, amitől a násznépnek leesik az álla.

Ezen az oldalon tájékozódhattok Anna szuper tanfolyamáról:

tancazeskuvodre.hu

Itt pedig meg tudjátok nézni, hogy mi is az a profizmus, ha a táncról van szó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás