promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Apró bugyira vetkőzött Krausz Gábor partnere, Mikes Anna le sem tudná tagadni, hogy profi táncos
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mikes Anna megmutatta bombasztikus alakját.

Krausz Gábor zseniáisan oltotta be Tóth Gabit a Dancing with the Stars sajtótájékoztatóján. A sztárséf újrahasznosította felesége "szuflás" megjegyzését, és azt mondta, hogy reméli, hogy partnere, Mikes Anna "kihajtja majd belőle a szuflát".

Mióta kiderült, hogy Krausz Gábor a mesterdiplomás, profi táncossal került össze, az internet népe azon lóg, hogy vajon összemelegednek-e majd a próbákon. Arról nincs információnk, hogy a gyönyörű táncosnak lenne párja, tehát még akár valóra is válhat az emberek vágya, és így talán a séf is könnyebben túl tudna lendülni Tóth Gabin, hiszen az énekesnő szemmel láthatóan nem siratja tönkrement házasságát.

Anna eleinte öt évig úszott, majd balettozott, aztán egy televíziós közvetítést nézve szeretett bele a versenytáncba; akkor kezdett el ezzel foglalkozni. Igen szép sikereket ért el, mostanra pedig már nyolcszoros magyar bajnoknak mondhatja magát.

Anna igen kitartó és céltudatos: minden nap edz. Elmondása szerint nem tudna választani a latin és a standard között, mindig azt szereti inkább, ami éppen jobban megy neki. Nagy álma, hogy egyszer világbajnok legyen, a magánéletben pedig boldogságra, zökkenőmentességre vágyik.

Kicsit szétnéztünk Mikes Anna közösségi oldalán, és összegyűjtöttünk néhányat, amiken megvillantotta fantasztikus alakját. Ezek között vannak teljesen hétköznapi képek, de olyan is akad, amin apró bugyit, bikinit visel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás