promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor kimondta az igazságot: ez történt Mikes Anna és közte a Dancing with the Stars színpadán
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor kitálalt arról, hogy pontosan mi történt köztük Mikes Annával a Dancing with the Stars-ban.

A TV2 egy varázslatos estével készült szombat este a Dancing with the Stars negyedik élő showjában, ugyanis a táncosok a legnépszerűbb Disney-alkotások egy-egy betétdalára adták elő a produkcióikat. Igen hangulatosan kezdődött az egész adás, hiszen a nyitótáncosok a Disney intró zenéjére vonultak be - ami egyébként a Pinokkió egyik betétdalából származik.

Ezt követően a két műsorvezető, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András egy-egy partnerrel karöltve lépett a színpadra, magával Mickey egérrel és Minnie egérrel.


Összességében ez egy valóban varázslatos adás volt, amit nem csak ott helyben, a stúdióban ülve volt élmény nézni, hanem a televíziók előtt is, hiszen mindenki ezeken a meséken nőtt fel, biztos mindenkit megmosolyogtatott akár Mickey-ék érkezése, vagy akár egy-egy produkció alatt a betétdalok, amiket akár mi is énekelhettünk otthon.

Milyen kár, hogy ezt a varázslatot rögtön lerombolta az egyik zsűritag szexista megnyilvánulása. Radics Gigiék A kis hableány Ringat a víz című dalára táncoltak sambát, és mivel az énekesnőn olyan rövid szoknya volt, a forgásoknál mindig látni lehetett, hogy milyen a feneke. Juronics Tamás pedig nem tudta megállni, hogy ne mondjon vélemény Gigi hátulsó oldaláról:

„Megtudtuk, hogy nemcsak a tengerfenék oly szép”

De persze ott volt az a pillanat is, amikor Ördög Nóra saját melleit markolászva, aggódva érdeklődött Király Lindánál, hogy a pörgős produkciójuk után minden rendben van-e az ikrekkel. Viszont az se volt mesébe illő megszólalás, amikor ugyancsak Ördög Nóra szó szerint azt mondta, hogy

Krausz Gábor megdöntötte Mikes Annát.


Természetesen most mindenkit az az egy dolog érdekel a TV2 showműsorának legutóbbi adása után, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna megcsókolták-e egymást A szépség és a szörnyeteg csodálatos betétdalára előadott táncuk végén. A sztárséf sejtelmesen annyit felelt erre Stohl Andrásnak, hogy

„A nézőkre bízzuk, hogy milyen az ő fantáziájuk”.


Több se kellett a nézőknek, egyből elkezdett mindenki találgatni, a visszanézhető adásrészletből elemezgetni, hogy vajon összeért-e Gábor és Anna szája, vagy sem. Persze nyilvánosságra kerültek olyan profi fotósok által készített képek, amiken egyértelműen látszik, hogy nem csattant el csók kettejük között; mindazonáltal így is valami történt a páros között.

Erről Krausz Gábor a közösségi oldalán nyilvánult meg, leírta, hogy miért váltotta valóra Anna az egyik régi álmát:

„Minden kisfiú arról álmodik, hogy herceg lehessen. Tegnap este Mikes Anna valóra váltotta az én gyermeki álmomat. Szerintem nagyon szép adás volt és köszönjük a rengeteg üzenetet, szavazatot, nagyon hálásak vagyunk, reméljük ti is jól éreztétek magatokat. Nem állunk meg, mert legközelebb már két táncunk lesz és mi már indulunk is a táncterembe, szurkoljatok nekünk”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás