promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lefagyott az élő adás: kellemetlen kritikát kapott Radics Gigi a Dancing with the Starsban, azonnal javították a hibát
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szinte tapintani lehetett a feszültséget a stúdióban, miután elhangzott ez a mondat.

A legutóbbi Damcing with the Stars is rengeteg meglepetést tartogatott, de nem meglepő ez egy olyan műsortól, amit több millióan néznek egy este. Minden szempár Krausz Gáborra és Mikes Annára szegeződött, ám az igazi történések most Radics Gigi körül zajlottak. A műsor témája a Disney mesék ihlette táncok voltak, Gigi és párja Baranya Dávid pedig a méltán népszerű Kishableány című művet kapta.

A jelmezek tekintetében ebben az adásban sem fogták vissza magukat a tervezők, csodálatos ruhakölteményekben léptek színpadra a sztárok: a ruhák a megszólalásig hajaztak az eredeti darabokra, attól eltekintve, hogy mindegyik azoknak a szexibb kivitele volt. Ez nem csak a látvány miatt van így: lássuk be, hogy például egy hableányfarokban, vagy Belle nyolc rétegű abroncsos tüllruhájában relatíve nehéz lenne tánclépéseket abszolválni.

Gigi ruhája egy kifejezetten impozáns, szexis darab volt, melyen a halpikkelyeket csillogó fűszoknyaszerű alsórésszel érték el, amely minden pörgésnél láttatni engedte Gigi bugyiját és ne szépítsük: fenekét. A tánc egy ilyen műfaj, önmagában ebben semmi különös nem lenne.

Lement a páros sambája, mely egy latin tánc és amelyről az előző adások óta tudjuk, hogy kifejezetten otthoni terep Giginek és párjának, eközben tud igazán felszabadultan mozogni. A produkció végeztével rengeteg dicséretet kaptak, valóban kiváló előadásban lehetett részük a nézőknek és a zsűrinek egyaránt.

Eljött az idő, hogy a zsűri értékelje a táncot és szépen rendben le is ment minden: Szente Vajk a tőle megszokott bohókás megjegyzésekkel tarkította mindig poztitív ítéletét, Ördög Nóra hozta a belőle sugárzó kedvességet és a hibákat is próbálta anyai szeretettel megmagyarázni, majd eljutottunk a zsűri utolsó tagjához, aki (elvileg) szakmai kritikát mond. Juronics Tamás miután megosztott a párossal néhány táncos trükköt (nem tudom viccelt-e, vagy komolyan mondta, de elvileg ha cukros sziruppal kenik be a táncosok a lábukat, akkor jobban tapad a talpuk) utána egy igen illetlen megjegyzést is tett: Gigi produkcióját látva elmodta, hogy kiderült, nem csak a tengerfenék csodaszép.

A hozzászólás hallattán Ördög Nóra azonnal felcsattant és érezhetően megfagyott egy pillanatra a levegő, hiszen a megjegyzés erősen szexista beütésű volt. Tamás próbálta magyarázni a dolgot, miszerint megjegyzésének tárgya végig előttük volt, azonban Gigit is igencsak zavarba hozta a kommentárjával.

A kifogásolható adásrészletet itt tudjátok megnézni, döntsétek el, hogy szerintetek belefér-e egy ilyen dicséret:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás