promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dobó Kata méregzöld bugyija premier plánban látszódott a Dancing with the Stars élő adásában, szétnyíló szoknyája semmit nem takart a színésznőből
Borítókép:  Youtube - AJMAFT
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokkolóan jól táncolt, de ez a látvány még profi mozdulatain is túltesz.

A TV2 minden kétséget kizáróan egyik legsikeresebb showműsora a Dancing with the Stars, mely hétről hétre a tévéképernyők elé szegezi a nézőket. Bár az adás mindössze egy esti program, az utóhatása egész hétre kitart. A nézők különböző fórumokon esnek egymásnak és a csatornának, a zsűrinak, akárkinek, hogyha olyan pár esik ki, akivel nem értettek egyet.

Nagy felzúdulást váltott ki az, amikor Eszenyi Enikő és párja került ki győztesen Sydney van den Bosch-Ádám Csaba összecsapásból. Eszenyi Enikőék azóta elhagyták a versenyt.

Azonban a korábbi évadoknak is voltak igen emlékezetes pillanatai, Dobó Kata például lenyűgözte a zsűrit és a nézőket is. Sajnos a döntőig nem sikerült eljutnia, azonban Köcse Györggyel az oldalán szépen teljesítettek. Katának fantasztikusan álltak a táncruhák és mivel színpadi ember, így a táncok során sem jött zavarba, könnyedén mozgott a parketten.

Katát most is megcsodálhatjuk a színpadon, hiszen épp nemrég debütált új darabja, melyben egy fiatal szeretővel kerül közeli, intim kapcsolatba. Elhanyagolt feleségként a titkos viszony jelenti számára a kiutat a mindennapokból, nagyjából erről szól a Diploma előtt című nagysikerű rendezés. Partnere a darabban Csibi Gergely, akivel remekül tudnak együttműködni, csupa jót mesélt róla a színésznő.

Bár Katáék több táncformát is kipróbáltak, az egyik kiemelkedett a többi közül: az első tánc örök emlék marad.

Emlékezetes volt a méregzöld ruhában ejtett slowfox táncuk, erről maga Dobó Kata emlékezett meg az Instagram oldalán. Ahogy írta, csodálatos kaland volt ez az életében, melynek minden pillanatát élvezte, most pedig a 4. évad szereplőinek szurkol.

Az őrjítően szexi ruháról készült felvételeket aminek a csábosan szabott bugyi fontos része és amit egyébként a színésznő is imádott, itt nézheted meg, abban egyetérthetünk, hogy Kata többször kaphatna ilyen felkérést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás