promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszólalt a táncos a Dancing with the Stars botrányával kapcsolatban: ez gondolja a történtekről valójában
Borítókép:  TV2 Play - Tények
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy érezte tiszta vizet kell öntenie a pohárba.

A Dancing with the Stars című műsor óriási sikerrel fut a TV2 csatornán - úgy tűnik, a magyar nézők nagyon szeretik az amerikából importált formátumot. A műsor koncepciója, hogy profi táncosokat állítanak párba ismert emberekkel, akik viszont nem táncosok.  Az így kialakult párosok aztán a heti táncpróbákat követően a hétvégén küzdenek a nézők szavazataiért.

A szombati műsor emlékezetes jelenete volt, mikor Simon Kornél színész szó nélkül távozott a stúdióból.  Most sikerült megszólaltatni profi táncpartnerét, Szőke Zsuzsit, aki megosztotta velünk, hogy érezte magát az események kapcsán.
A gyönönyörű táncoshölgy állítása szerint rettegett attól, hogy párjával ők esnek ki elsőként a versenyből. A kiesés utáni pár nap nem volt számára egyszerű - miután a zsűri meglehetősen lepontozta produkciójukat, Simon Kornél szó nélkül távozott a színpadról, a feszültséget szinte tapintani lehetett.  Másnap a Mokka stúdiójában bocsánatot kért, és Szőke Zsuzsi is úgy nyilatkozott, hogy nem hibáztatja partnerét, mert érzése szerint nincs miért.

Szerinte Simon is ugyanúgy szeretett volna továbbjutni, mindent beleadott a próbák során, és meglehetősen nehéz táncot kaptak.  A nem zökkenőmentes búcsú úgy látszik, már-már hagyomány a műsorban, korábban Rubint Réka és Bárdosi Sándor sem felhőtlenül köszönt el a táncparkettől.  Szőke Zsuzsi az előző évadban Kinizsi Ottó partnereként a döntőbe jutott, ezért is lehetett a mostani kiesés különösen fájdalmas számára.
A versenyzők állítása szerint az idei zsűri különösen szigorúan pontoz, még a partnerek profi táncos résztvevői is érzik ezt. Szőke Zsuzsi számára azonban némi vigaszt nyújthat az, hogy sokan biztosították őt támogatásukról. Rengeteg kommentet kapott, miszerint sokan szerették volna még őt látni táncolni a műsorban, és egy portré is kikerült róla az edzőteremben, ahová rendszeresen jár.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás