promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt nem láthattad az élő adásban: Váratlanul megjelent a Dancing with the Stars stúdiójában az egyik szereplő párja - kamu volt a szakítás?
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Árulkodó fénykép került elő a két sztárról, lehet felmelegítik azt a bizonyos káposztát?

Szombaton elrajtolt a TV2 egyik legjobban várt, igazi zászlóshajónak kikiáltott műsora, a Dancing with the Stars. A nézők már az adásba kerülés előtt rengeteget találgattak, konspiráltak, végigvették, hogy ki az aki szingli, ki az akinek nem az igazi a párkapcsolata és a műsor minden másodpercében szerelmet keresnek a résztvevők között.

Azonban valami felett a legtöbben elsiklottak, ami pedig az orruk előtt történt. A Origo fotósa kapott lencsevégre valakit a stúdióban, akin sokan igencsak meglepődtek, hiszen elvileg a pár már korábban szakított.

T.Danny aki manapság az egyik legnépszerűbb fiatal előadó nálunk is megméretteti magát a versenyen, partnere a csodaszép Lissák Laura lett. Bár T.Dannynek sincs táncos múltja, a versenyen egészen jól teljesítettek, neki is igazán szerencséje van a tánctanárával.

Bár hivatalosan sosem erősítették meg a kapcsolatukat, azonban szinte minden rajongó látta már őket együtt, így tényként kezelték azt, hogy T.Danny párkapcsolatban él, méghozzá nem is akárkivel. A szépségkirálynő Kecskés Enikőt emlegették párjaként, azonban egyik fél sem szólalt meg az üggyel kapcsolatban. Enikő egyszer egy szingli vagy randi Instagram kérdésnél egy félmeztelen férfival közös fotóval jelezte, hogy foglalt, azonban mivel az illető arca nem látszott, nem jutottunk közelebb a tényekhez. Ezután a meg nem erősített kapcsolatról felröppent egy meg nem erősített szakítás híre is.

Most azonban (ha tényleg kapcsolat van közöttük), akkor ez rendeződhetett, ugyanis Kecskés Enikőt fotózták le a stúdióban, aki végigizgulta az egész adást, vélhetően T.Dannynek szurkolva.

Egyébként a modell sem ismeretlen a tévénézőknek, ugyanis szintén a TV2-n futó Ázsia Expressz egyik főszereplője, ahol egy másik modell társaságában, Kafiya Rea Millával próbálnak túlélni a cseppet sem egyszerű mexikói útvesztőben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás