promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leállították az Ázsia Expressz forgatását, veszélybe került az egész stáb Amerikában
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azonnal le kellett állítani az Ázsia Expressz forgatását.

Az Ázsia Expressz idei évada rendhagyó módon Dél-Amerikában zajlott, de a forgatás pont emiatt nem volt veszélytelen. A stáb konkrétan a világ egyik legveszélyesebb városában is dolgozott, tehát a celebek és a TV2 munkatársainak biztonsága is egy hajszálon függött.

Nem túlzás azt mondani, hogy ennek a városnak vannak olyan részei, ahol még az autóból sem érdemes kiszállnia az embernek, még a helyiek sem mernek arra közlekedni, mert bármelyik pillanatban megtörténhet a baj. Az Ázsia Expressz szerdai adásában látni fogunk olyan jelenetet, hogy a hírességek éjszaka jönnek-mennek az utcán, de aztán jobbnak látják leállítani az egész forgatást, és odébbállni.

Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka a Bors-nak beszélt arról, hogy mennyire nem voltak felkészülve arra, hogy milyen veszélyek leselkedhetnek rájuk, miközben az Ázsia Expresszt forgatják; elmondásuk szerint sokszor az életbenmaradásét küzdöttek.

„Arra törekedtünk, hogy ne egy urnában jöjjünk haza... A túlélésért küzdöttünk!”

- mondta Zsuzsi, aki nem titkolta, hogy féltették magukat, hiszen amellett, hogy ismeretlen, még veszélyes terepen is jártak.

A műsor szerdai adásának reklámjában láthatjuk, hogy Kecskés Enikőt és Kafit megszólítja néhány helyi férfi az éjszakában, a két lány aztán odaszól az operatőrnek, hogy inkább menjenek onnan minél hamarabb. Az operatőr leteszi a földre a kamerát, és már nem látjuk, hogy mi történik utána. Aztán egy másik képen Alekoszékat látjuk, ahogy a helyszínre érkező rendőrautókat bámulják. Szóval bőven lesz izgalom az Ázsia Expressz következő adásában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás