promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tömeges felháborodást okozott az Ázsia Expressz, már az első adás kiakasztotta a nézőket
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Ázsia Expressz azonnal felidegesítette a nézőket, sokan inkább nem is nézik tovább.

Hétvégén indult el az Ázsia Expressz - Fedezzük fel Amerikát!, aminek első adásaiban a celebeknek különféle tárgyakat kellett beszerezniük, hogy aztán elvigyék őket egy sámánhoz. Az első három célba jutó páros bekerült az évad első játékába, ahol nemcsak az ügyesség és a gyorsaság, de a taktika és a célzóképesség is fontos szerepet játszott. Végül az a páros nyerte meg, akire a legkevésbé fogadtak volna a nézők, Kecskés Enikő és Kafi maga mögé utasította Kucsera Gábort és Tóth Dávidot, illetve Kempf Zozót és Brúnót.


Hogy milyen nézettséggel indított az Ázsia Expressz, azt egyelőre nem tudni, de az már biztos, hogy a nézők közül sokakat már az első néhány perc kiakasztott. Tömeges felháborodást okozott rögtön az első adás, ugyanis többen azon a véleményen vannak, hogy az idei évadban nagyon idegesítő játékosok vannak. A legtöbben Völgyi Zsuzsira és Alekoszra panaszkodnak.

„Völgyi és Alekosz nyaralni mentek”

„Mekkora tirpák és léhűtő ez az Alekosz”

„A Zsuzsát francnak rakták ebbe a műsorba is. Úgy nem bírom!”

„A kérdés inkább csak az, hogy Alekosz kit nem akaszt ki!?! Csak rá kell nézni és idegbajt kap az ember tőle. Remélem az elsők között esik ki!”

Való igaz, Alekosz egyáltalán nem úgy tűnik, mint aki komolyan venné a versenyt, hiszen az első nap is csak órákkal később kezdtek neki a feladatnak. A botrányceleb ugyanis azután, hogy kényelmesen megreggelizett és lezuhanyzott a szállásukon, leült a zongorához és szerenádot adott Rékának. Valószínűleg nem is jutottak sokra a feladat során, mivel alig vágtak be belőlük az adásba. De Völgyi Zsuzsiéknak is többet járt a szájuk, mint a lábuk; ezt a két párost bizonyára a stábnak kellett felszednie nap végén, hogy fel tudják venni az eredményhirdetést.


Az biztos, hogy Alekosz és Zsuzsi nem nagyon fognak egymással szimpatizálni, mert már az első napokban egymásnak feszültek. A hétfő esti adásban például láthatjuk, hogy Alekoszék bementek Zsuzsiék után a szállásukra, és cserélni akartak velük. A hölgyek ezen nagyon felháborodtak, az énekesnő "igazi parasztnak" nevezte az egykori villalakót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás