promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kecskés Enikő mindent megmutatott és testét csak egy apró bugyi takarta, szépségkirálynőtől szokatlanul pikáns fotót posztolt magáról
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kecskés Enikő nevét legtöbben a Miss Universe versenyből ismerik.

Kecskés Enikő 2018-ben nyerte el a legszebb magyar lánynak járó díjat, ezzel pedig lehetősége volt megmérettetni magát világszinten is: Thaiföldön is a bírák elé lépett.

Most azonban szélesebb körben is lehetősége lesz ismeretséget szerezni: a nemsokára elinduló Ázsia Expresszben fogja kipróbálni magát a szépséges modell, Kafiya Rea Milla szintén modell társaságában.

A műsor először 2017-ben került adásba és viszonylag egyszerű tematikán alapszik: a lehető legkevesebb pénzből el kell jutni a kiindulási pontból a végcélig. Ez alatt a szereplők néha egészen szürreális helyzetekbe keverednek és rengeteg talpraesettségre és gyors észjárásra van szükség a váratlan helyzetek megoldásához.

A TV2-n futó műsor hatalmas siker volt, évről évre berendelik belőle az új évadot, az idei is hamarosan adásba kerül. A leghamarabb célt érő pár pénzjutalomban részesül.

A modell félti magánéletét, így nem is nagyon teregeti ki a nyilvánosság elé, hogy éppen foglalt-e a szíve. Azonban a Reddit nevű oldalon igen aktívak a felhasználók vele kapcsolatban és többen is azt írták, hogy a szépségkirálynő bizony nem szingli és eléggé híres párja van.

Jó néhány lesifotó is kering az oldalon róla és ismert párjáról: a szemtanúk szerint T. Danny-vel alkot egy párt, aki jelenleg a magyar zenei élet egyik legsikeresebb alakja. Kapcsolatukról azonban soha, egyikük sem beszélt, mindketten fontosnak tartják a privát szférát.

Enikő most egy igen szokatlan fotóval jelentkezett be a rajongóinak: a természetes szépség híve, ami nem csoda, hiszen smink nélkül is igazán gyönyörű, ezt pedig nem fél megmutatni.

Most pedig minden eddiginél jobban lecsupaszította magát: nem csak filtert és sminket nem tett magára, de még a ruhát is ledobta magáról és teljes valójában mutatta meg magát. A kommentekben rengeteg dicsérik, ami nem csoda, valóban egy jól sikerült fényképről beszélünk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás