promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az aktképei miatt elvették a koronát a magyar szépségkirálynőtől, Bálint Antónia azonban később is gyakran nekivetkőzött
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Playboyban összesen négyszer szerepelt.

A rendszerváltás környéki időszak egyik legnépszerűbb médiahíressége Bálint Antónia volt, nem utolsósorban annak köszönhetően, hogy a bájos barna hajú lány 1991-ben megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt.

Nem hitte volna, hogy így lesz, hiszen a 164 centis magasságával nem tartozott a nagy esélyesek közé. Az akkor mindössze 22 esztendős Toncsi nem is sokáig hordhatta a koronát, hiszen utólag megfosztották címétől, mert kiderült, hogy korábban aktfotókon szerepelt.

A lány nem akarta ennyiben hagyni a dolgot, ezért perre ment, és óriási meglepetésre sikerrel járt. Hat év után visszakapta a címét, sőt nagyjából 30 ezer dollár (akkori árfolyamon 6,7 millió forint) kártérítésben részesült.

„A versenyző vállalja, hogy aktfelvételek és videó készítését nem engedi, és az esetleg korábban készült ilyen jellegű felvételek megjelenését a szervezőkkel együtt megpróbálja letiltani”

– idézte fel Toncsi a szépségverseny szabályzatát a Blikknek, amiből egyértelműen kiderül, hogy nem jelentett kizáró tényezőt az akt, csupán a felvételek letiltására kellett törekednie. Ebben nyilvánvalóan nem járhatott sikerrel, ezért hozhatott számára kedvező ítéletet később a bíróság.

A szépségkirálynőt azonban megbélyegezték, kihullott a reklámszakmából, ezért a szülei kis üzletében kezdett el dolgozni. Az aktfotózásba még akkor kezdett bele, amikor külföldre ment dolgozni, és mivel sokáig szertornázott, bombasztikus alakkal rendelkezett.

A rehabilitációja után a médiában kezdett el dolgozni, illetve immár bátran keresték meg a magyarországi férfimagazinok, ő pedig újra meg újra megvált a ruháitól a kedvükért. Szerepelt a Playboyban is, az ott megjelent képeket az akkori párja készítette.

Toncsi korábban fellépett az ikonikussá vált német Tutti Frutti erotikus műsorban is, pedig fiatal lánykaként még szoknyát is szégyellt felvenni. De aztán fordult a kocka, és a Playboyban például összesen négyszer szerepelt – egyszer az olasz kiadásban.

Az erotikus fotókból kiderül, hogy a szépség fiatalabb korábban a természetes megjelenést kedvelte „alul”, aztán ő is áttért a fazonra nyírt formára. A mellei hibátlan kereksége alighanem a legtöbb férfit letaglózza, akárcsak Toncsi gyönyörű szemei és lefegyverző mosolya.

A közszerepléstől egyébként 2015-ben tudatosan visszavonult, azért választotta a civil életet (hitelszakértő lett), mert ott stabilabb megélhetést remél magának. Van egy 15 éves lánya, és stabil párkapcsolattal rendelkezik, ennél többet pedig aligha kívánhatna magának.

Fotók egyebek mellett ITT.

 

És így néz ki most az 53 éves szépség:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás