promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így kezdte a karrierjét Monique Covet, nem akárkitől tanulhatott
Borítókép:  YouTube (screenshot) / Monique Covet by Szexológia a XXI. században
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A felnőttfilmes színésznő máig nem szakadt el a szexualitástól.

Monique Covet nevét azok is ismerik, aki kerülik a felnőttfilmeket, hiszen a Visi Mónika néven született szőkeség a magyar médiában is gyakori vendégnek számított egy időben. A 46 éves pornószínésznő 1995-ben kezdett forgatni, és sokáig aktív is volt a szexiparban, manapság azonban diplomás szexológusként hallhatunk róla.

Az Instagram-oldala szerint kétlaki életet élő Monique Magyarország mellett Olaszországban is otthon érzi magát, és még manapság is tölt fel pikáns fotókat, videókat a közösségi oldalára. Egyébként sem az a típus, aki gőzerővel megpróbálná eltüntetni pornós előélete nyomait.

A dús keblű szőkeség lényegében véletlenül csöppent a felnőttfilmek világába, ugyanis eredetileg modellcastingra utazott Párizsba, ám ott az „análpápának” nevezett Pierre Woodman várt rá, ha úgy tetszik, ő alapozta meg a karrierjét. Monique pályája végül Németországban indult be, és utána vált ismertté kis hazánkban is.

Ez az időszaka 2004-ig tartott, vagyis két évtizede elvileg már szakított a pornóiparral, de a szexszel persze nem. Nem tudjuk, mi újság vele magánéleti téren, 2014-ben viszont egy bulvárlap felfedezte, hogy busás tarifáért néhány órára bárki számára megkapható az ex-sztár.

„Monique Covet nem akarta elárulni, mennyiért lehet megrendelni a szolgáltatásait. Más forrásból azonban megtudtuk, hogy egyórás szexért 75 ezer forintnyi eurót kér, míg ha egy egész estét akar vele eltölteni a kuncsaft, akkor az összeg 460 ezer forintra módosul. Ha pedig hármasban akarnak vele szexelni, dupla áron dolgozik”

– árult el részleteket a Blikk. A hajdani pornószínésznő akkor azt mondta, hogy csakis úgy vállal be efféle kalandokat, ha éppen nincs párkapcsolata. De csakis olyan kaphatja meg a testét, aki rendes, szimpatikus, és neki is bejön.

„Egyszer elaludtam a forgatáson, de nem azért, mert unalmas volt... akkor már a negyedik nap volt, 11 órás munkákkal, mert profi módon mindent sokszor felvettünk... ezt végig bírni testileg, lelkileg, nem volt könnyű”

– elevenített fel egy pikáns emléket a szőkeség a hajdani forgatásokról az Origónak. És persze így a végén a nagy konklúzió sem maradhat el, hiszen Monique-ot természetesen arról is megkérdezték, hogy ismét pornószínésznő lenne-e, ha újrakezdhetné az életét:

„Egy bizonyos pontig ez egy jó munka. Szórakoztató, rengeteget szexelhetsz, és sokat is kereshetsz. De mindenki életében eljön a pillanat, amikor valami mást akar, komolyabbat, hétköznapit. A pornóiparban szerepelve nehéz jó társat találni, aki elfogadja az életstílusodat, ezért érdemes a szakmából párt választani. Ha bejön, az jó, ha nem, akkor váltani kell.”

Képek az Origón.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás