promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sáfrány Emese így kezdett el pornózni, és azt is elárulta, milyen húzós menetei voltak
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori felnőttfilmes színésznő már egy évtizede felhagyott a szakmával.

Sáfrány Emese nevét a nyári siklósi ayahuasca-szeánsz és Béres Anett csúnya balesete kapcsán hallhattuk idén a legtöbbet. A 34 éves fotómodell és légtornász egyébként viszonylag csendes életet él, valószínűleg megpróbálja elfeledtetni a magyarországi közvéleménnyel, hogy egykor – Aleska Diamond néven – komoly pornós karriert futott be.

Ez persze nem könnyű, amire egy három évvel ezelőtti eset is rámutatott. 2019-ben Emesét meghívták az Exatlon Hungary sportreality résztvevői közé, a versenyzőtársai azonban zúgolódtak emiatt, nem érezték maguk közé valónak, és a barna hajú szépség alighanem ezért is pottyant ki idő előtt a műsorból.

A múltja miatt nyilván nem lehet senkit elítélni, Emese is már többször, több fórumon kijelentette, mennyire megbánta a tinédzser fejjel hozott döntését. 2007 és 2013 között (vagyis 19–25 évesen) pornózott, és akkor nem mérte fel, hogy ez mennyire rossz döntés lehet az élete későbbi alakulásával kapcsolatban.

„Teljesen más ember voltam. Harmincévesen a mostani énem nemhogy nemet mondana, de be se vonzana egy ilyen ajánlatot. Akkoriban sebezhető, kiszolgáltatott voltam”

– nyilatkozta pár éve a Story magazinnak, amit a 24.hu idézett. Úgy érezte, hogy a nyilvánosság előtt is fel kell vállalnia a múltját, és úgy tűnik, hogy a hazai közvélemény ezt mára el is fogadta, bár néha azért kap fájó pofonokat.

Egy pornóblog a visszavonulása környékén interjút is készített vele, és abból kiderült, hogy Aleska/Emesét egy menedzser hívta meg egy modellcastingra, ahol valójában felnőttfilmekhez kerestek szereplőket. Akkor feldúltan távozott a helyszínről, de fél év múlva mégis úgy döntött, hogy belevág a kalandba.

Igazából az Alexa nevet választotta, de valahol ezt Aleksának írták le, Amerikában pedig Aleska lett belőle – mivel azonban megtetszett neki, végig meg is tartotta. Bevallása szerint szerette is az új szakmáját, kizárólag a pénzért ezt sem lehet csinálni.

„Furán hangozhat, de mint szinte mindenhez, kitartás és gyakorlás kell. Kitartás alatt azt értem, hogy sok film, helyzet megviseli az embert, de azt is tanulságként kell felfogni, a gyakorlást pedig úgy, hogy amikor forgatás van, nem a végét kell várni, hanem figyelni, milyen instrukciókat kapsz a fotóstól, hogy dolgozik, mit csinál a másik színész”

– osztott meg pár fortélyt a szépség. Azt is elárulta, hogy néhány forgatás után kék-zöld foltokkal ment haza, de általában jobban tartott egy-egy húzósabb jelenettől, mint utólag indokolt lett volna.

„Rengeteget tudnék mesélni, sok vicces, merész helyzeten vagyok túl. A legutóbbi legemlékezetesebb forgatásom Roccóval volt, irtó aranyos ember, de egy vadállat. Nem mondom, élveztem a forgatást, de három helyen véreztem: letört a körmöm, elvágtam a kezem, és a fenekem is. De hát túléltem és végigcsináltam”

– idézett fel egy kemény próbát Emese. Akkoriban úgy nyilatkozott, hogy az anális szextől a magánéletben sem tartózkodik, illetve azt is szereti, ha egy lány is becsatlakozik hozzájuk harmadikként.

18+ képek ITT, csak saját felelősségre!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás