promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna ruháját véletlenül felhúzta Krausz Gábor az élő adás közben, a táncosnő pont formás fenekét mutatta a kamerának, amin csak egy apró tangát viselt
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eltévedt a sztárséf keze, Anna szoknyája bánta a félrenyúlást, mi viszont nagyon örültünk a véletlen bakinak.

Egy ország ismerte meg egy csapásra Mikes Annát, aki Krausz Gábor táncpartnereként lépett a színpadra. A lánynak nem volt egyszerű feladata, több szempontból sem: egyrészt Krausz Gábor önmaga elmodása szerint is igen visszahúzódó ember, nem szeret szerepelni, a színpadi jelenlét pedig teljesen idegen neki. Másrészt az időzítés finoman szólva sem volt ideális: nem sokkal a táncpróbák előtt derült ki, hogy imádott felesége, Tóth Gabi már egy másik férfiba szerelmes és egy pillanat alatt a figyelem középpontjába kerültek, nem éppen jó értelemben.

Így Annának minden kedvességét latba kellett vetnie, hogy Gáborral kellően egymásra hangolódjanak, ez pedig több mint jól sikerült. Amellett, hogy a Dancing with the Stars műsor elsőszámú kedvenc párjai ők, a nézők még abban is reménykedek, hogy esetleg a verseny megnyerésén kívül mást is profitálhatnak: talán még a párjukat is megtalálhatják egymásban.

Egyelőre ezek csak rajongói elméletek, azonban van amit tényként kezelhetünk: Anna olyan női energiákat tud megmozgatni, amit mindenféle túlzás nélkül nagyon kivételesnek mondanék. Árad belőle a kecsesség, a tartás, az elegancia, ugyanakkor ott van benne a kislányos báj, a kedvesség és olyan megnyugtató hangja, mimikája és kiállása van, ami alapján szerintem bárki szuperül érezné magát a környezetében.

Ezek mellett azt is tényként kezelhetjük, hogy gyönyörű, természetes szépségű, nagybetűs nő, akinek a legextrémebb fellépőruhákon át a hétköznapi farmerig minden jól áll.

Utolsó adásukban Anna egy nagyon feltűnő, pörgős szoknyában táncolt, ami egy ponton egy kis bonyodalmat is okozott a párosnak. Egy emelés után Gábor úgy tette le Annát a földre, hogy a kezével felhajtotta a szoknyát, ezt azonban gyorsan korrigálta. Majd egy átfordításnál ismét kivillant Anna alsóneműje. Ez persze a tánc része és valószínűleg a nagyrésze a koreográfiába is bele van kalkulálva.

A kérdéses jelenetet amit valószínűleg az élő show alatt elmulasztottál, 1:00 és 1:10 másodperc között tudod az alábbi videóra kattintva megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás