promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor táncpartnere elképesztően gyönyörű nő, így néz ki a hétköznapokban a sztártáncos
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fellépőruha és színpad nélkül is sugárzó szépség Mikes Anna.

Szombaton elrajtolt a Dancing with the Stars élő adása. A nézettség fanatsztikus volt, rengetegen várták a már jó előre beharangozott show-t és a nézők nem csalódtak. Az este egyik legjobban várt párja volt minden kétséget kizáróan Krausz Gábor és Mikes Anna volt. A szépséges táncosnő és sztárséf lenyűgözték a zsűrit és a középmezőnyben végeztek annak ellenére, hogy Krausz Gábor szinte rettegett a színpadra lépés előtt.

Az összes pár az élő adás előtt készített egy interjút, ebben fejtették ki véleményüket és érzéseiket a felkészüléssel és a színpadra lépéssel kapcsolatban.

Gábor és Anna között tökéletes volt az összhang és ez már a műsor elején is megmutatkozott. Gyakorlatilag a legelső pillanattól kezdve egymásra hangolódtak, úgy tűnik, hogy tökéletesen kiegészítik egymást. Anna a privát életében tánctanár és nem meglepő módon az életét nem flitteres fellépőruhákban éli, ő is hétköznapi emberként öltözik. Anna Instagram oldala igen informatív, megtudhatjuk például azt is, hogy formás idomait nem csak a táncnak köszönheti: konditerembe is aktívan jár. 

Most mindenki megdöbbent, ugyanis Anna hétköznapi szettben posztolt egy fotót magáról, melyben az általa tartott tánctanfolyamot reklámozta.

Kifejezetten nőies, üde és derűs teremtés, én magam is azt mondom róla, hogy sugárzik belől egy megnyugtató kedvesség. Valószínűleg épp emiatt a pozitív hozzáállás miatt sikerült Krausz Gábor páncélját is feltörni, kifejezetten oldottnak tűnik mellette a séf és sugárzik belőle az önbizalom. Ez rá is fért, finoman szólva is tépett szívvel vágott bele ebbe a hatalmas kihívásba, azonban úgy néz ki, hogy éppen ez segített neki túljutnia a Tóth Gabival való válása kudarcán.

A képet a csinos táncosnőről itt tudjátok megnézni és ne felejtsétek el követni őket majd a következő élőshow alkalmával is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás