promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor segítséget kért: nem bírja tovább
Borítókép:  Youtube - Blikk
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor kétségbeesve nyilatkozott.

Tegnap este elstartolt az idei év legjobban várt produkciója: Krausz Gábor és Mikes Anna pedig parádés ügyességgel nyitották meg az első élő showt- A levegő izzot közöttük, szinte szikrákat szórt a páros és a zsűri is el volt ragadtatva a teljesítményüktől. Külön elismerést érdemel az, hogy Gábor rengetegszer elmondta, hogy kifejezetten introvertált ember, aki nem szeret a figyelem középpontjában lenni és két helyen tud igazén kiteljesedni: a konyha és a család kettőse adott számára nyugalmat és menedéket. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a tatabányai házuk megvásárlásánál mondott ikonikus mondata, miszerint őt (Krausz Gábort) onnan már csak fekete zsákban viszik el.

A biztosnak tűnt otthon azonban egy csapásra felborult, amikor Tóth Gabi bejelentette: a szíve egy másik férfiért dobog, így végül a pár 6 év után a válás mellett döntött, Gábor pedig kiköltözött a korábban öröknek hitt családi fészekből. Gabi azóta mág együtt is van szíve választottjával, a Fricska táncegyüttesből ismert Papp Máté Bencével.

Azonban nem ez az egyetlen őrült fordulat Gábor életében, igazi önmegvalósításba kezdett a séf az elmúlt pár hónapban. A teljesen komfortzónán kívüli szereplés mellett egy külföldi állást is elvállalt, így a magyarországi bázis mellett Ausztriában is sok időt tölt majd: kétlaki életet fog élni.

Partnerével Annával remekül egymásra hangolódtak, a közvetlen és mosolygós lánynak sikerült kinyitnia Gábor kagylóhéj páncélját és remekül megértik egymást: ez az összehang a produkciójukból is lejött. Azonban mint minden új dolognál, itt is voltak nehéz pillanatok.

Erről beszélt Gábor a TV2 interjújában, ahol minden táncos pár feltöltött egy bemutatkozó kisfilmnek is nevezhető szösszenetet, mindenki kedvenc Gábora pedig igen viharvertnek és fáradtnak tűnik a felvételen. A kimerültség és a maximalizmus odáig hajszolta, hogy a nézőktől kért segítséget, hogy mentsék meg, mert már fizikailag és emberileg nem tud ennyit próbálni.

Persze Anna széles vigyorral kontatálta a segélykiáltást, arckifejezéséből nem úgy tűnik, hogy visszább venének a tempóból, szóval jó lesz ha Krausz Gábor felköti a nadrágját.

Ha egyéb érdekes részletekre is kíváncsi vagy, akkor a videót ide kattintva megnézheted, amiből néhány extra kulisszatitok is kiderül:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás