promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor szépen beintett a Fricskás szépfiúnak, lehet hogy már Tóth Gabi is bánja a szakítást
Borítókép:  TV2 Play - Séfek séfe
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az állunkat kerestük a földön Krausz Gábor új videója láttán, mégis mi folyik itt?

Ha ránézünk a mostani Krausz Gáborra, akkor szinte össze sem lehet hasonlítani fél évvel ezelőtti önmagával. Már több mint egy hónapja, hogy Tóth Gabival bejelentették a válásukat és azt, hogy útjaikat külön folytatják. Hannaróza nevelése miatt mindenképpen szükséges kommunikálniuk, azonban ezen kívül semmi nyoma nincs annak, hogy az egykori sztárpár tartaná a kapcsolatot.

Tóth Gabinak már új kedvese is akadt Papp Máté Bence személyében, aki az énekes háttértáncos csapatának, a Fricskának az egyik oszlopos tagja, nem mellesleg pedig világrekorder táncos.

Ezért is kapták fel sokan a fejüket, amikor Krausz Gábor igent mondott egy megkeresésre és elvállalta, hogy táncolni fog a Dancing with the Stars műsorában, mely hamarosan a TV2 csatornáján kerül majd adásba és hatalmas durranásnak ígérkezik.

Gábor elképesztően lelkesen vágott bele az új kihívásba, aminek több oka is lehet: egyrészt remekül megértik egymást gyönyörű táncpartnerével, Mikes Annával, aki nagyon jól ráérzett arra, hogy hogyan lehet Gábort a legjobban motiválni.

Másrészt egy ilyen új kihívás könnyedén eltereli a figyelmet a válás körüli nehézségekről, annyira megtöri a szokásos hétköznapokat, hogy így sokkal könnyebben gyógyulhatnak a lelki sebek.

Viszont az sem elhanyagolható, hogy Gabi éppen egy táncos férfival kezdett új kapcsolatba, elképzelhető, hogy valahol ez is motiválja Krausz Gábor férfi hiúságát. Így ugyanis könnyedén meg tudja mutatni (volt) feleségének, hogy ő is képes arra, amire új, fiatalabb párja. Ez a rengeteg kavargó érzés biztosan fűti Gábort belülről és hozzásegíti őt ahhoz, amiről a kommentelők minden fotója alatt egyértelműen kijelentenek: megnyerheti a Dancing with the Stars fináléját.

Itt láthatjátok az első videót, amin Gábor már kész koreográfiát mutat be, mit ne mondjunk, nem egyszerű figurát választottak ki, viszont még ezt a bonyolult csavaros mozgást is úgy hozza le a sztárséf, mintha világ életében a táncparketten mozgott volna:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás