promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor befejezte: letette a fakanalat és teljesen új szakmában próbálja ki magát
Borítókép:  Youtube - PalikekVilagabyManna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően sokoldalú Krausz Gábor, egy új pályán csillogtatta meg a tehetségét.

A mindig visszafogott, csendes Krusz Gábor napról napra valami új dologgal lep meg minket és hihetetlen, hogy hol van még ennek a vége. Tóth Gabi korábban úgy nyilatkozott férjéről, hogy ő olyan, mint Shrek. Aki látta a filmet, az tudja, hogy mire gondolt az énekesnő: van egy zord, külső, elsőre talán barátságtalan arckifejezéssel, de aki közel kerül hozzá, az láthatja, hogy milyen igazi mélységei vannak egy ilyen jellegű embernek.

Most a válásuk bejelentése után mindennél jobban értjük, hogy hogyan is kell ezt eképzelni. Krausz Gábor, aki eddig a családjána élt és a konyhában tudott csak kiteljesedni, szinte a szemünk láttára cserélődött ki, alig egy hónap alatt.

A visszahúzódó szakács és édesapa miután fenekestül felfordult az élete, úgy döntött, hogy összeomlás és önsajnáltatás helyett gyorsan talpra áll, melyben valószínűleg sokat segített neki az is, hogy Hannaróza miatt tartania kellett magát.

A sokkoló felfedezés után, hogy felesége másba szerelmes, egyből a tettek mezejére lépett: a szakítás után nem sokkal már egy konditeremből posztolt videót. Utána hött a megdöbbentő hír, hogy elvállalta a szereplést a Dancing with the Stars új évadában, amelyre gőzerővel készül és rengeteg fotót oszt meg a próbákról. Ahol nem lehet nem észrevenni, hogy remekül szórakozik partnere, Mikes Anna társaságában.

Ezután egy éjszakai felvételen kapták le, ahol Zalatnay Saroltával kéz a kézben szórakoznak, így szemmel láthatóan sikerült beilleszkednie a sztárszakácsnak a többi versenyző közé.

Elvállalt egy nagyon nívós külföldi állást is, így a fix magyarországi bázis helyett kétlaki életet fog élni és eddigi élete egyik legnagyobb szakmai kihívása elé állítota magát ezzel a döntéssel.

Most pedig ismét egy hatalmas meglepetést okozott követőinek, ugyanis a Dancing with the Stars promófilmjében tolvajnak áll és nem is akármit akar ellopni: a trófeára fáj a foga. A követői el voltak olvadva a külső átváltozásán is, Gábor elképesztően sármos a rosszfiú szerepében, úgyhogy kijelenthetjük, hogy nem csak a fakanál, hanem a svindlizés is testhezálló szerep lenne Krausz Gábornak. De ezen alakítása alapján még az sem kizárt, hogy egyszer a magyar mozik is felfedezik maguknak a sztárt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás