promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége: Krausz Gábor távozik a TV2 képernyőjéről
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor búcsúzik a nézőktől.

Krausz Gábornak ugyan most nem könnyű, hiszen Tóth Gabi félrelépése miatt széthullott a családja, de éppen jókor jött a Dancing with the Stars, hiszen így a tánc segítségével el tudja vonni a figyelmét a tönkrement házasságáról.

A sztárszakács jelenleg is a TV2 képernyőjén látható, mégpedig a Séfek séfe 5. évadában, de ez már nem lesz így sokáig. A séf búcsúzik a nézőktől, hiszen hamarosan vége a gasztro-reality idei évadának - azonban Krauszt hamarosan viszontláthatjuk a táncos showműsorban. A Séfek séfe szeptember 4-én tért vissza a TV2-re, és azóta is minden hétköznap láthatjuk.

Tekintve, hogy már csak 4 piros, valamint 3-3 kék és fekete versenyző maradt, kijelenthetjük, hogy az 5. évad nemsokára a fináléhoz érkezik, és már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor. A döntőre október 6-án, pénteken kerül sor, amit 19:55 és 22:25 között láthatnak a nézők.

A Séfek séfe továbbra is a csatorna egyik kiemelt nézettségű műsora, szóval számítani lehet arra, hogy 2024-ben is lesz belőle új évad - azt persze nem tudni, hogy személyi változás történni fog-e a műsorban.


Ezt követően egy másik produkció kerül a helyére, mégpedig az Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát, aminek első adásait már október 7-én, szombaton, illetve október 8-án, vasárnap műsorra tűzi a TV2 (18:55-től, a Sztárban sztár leszek! előtt), de utána minden hétköznap fogják sugározni - onnantól fogva minden este 19:55-től, a Tények Plusz után fog következni.

Az új évadnak olyan hírességek vágnak neki, mint Kucsera Gábor és Tóth Dávid; Kempf Zozo és Pető Brúnó; Hegyes Berci és szerelme, Vágner Fanni; Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka; Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka; Sipos F. Tamás és fia, Dani; valamint Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla modellek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás