Angol újságban írtak Krausz Gáborról véleményt, brutális változás következett be
Olvass tovább...
A sztárszakács őszintén elmondta mit szeretett volna, hát nagyon nem erre számított.
Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy felrobbantotta az országot Tóth Gabi és Krausz Gábor válása. A sztárpár 6 év után jelentette be, hogy külön utakon folytatják, azonban Hannaróza miatt muszáj állandó kapcsolatban maradniuk.
Krausz Gábor neve a válás előtt nem Tóth Gabival forrt össze, hanem sztárszakácsként ismerte meg az ország és a legtöbb ember a mai számára összeforrt a konyhával és a tuti receptekkel.
Olvass tovább...
A Séfek séfe szigorú ítészeként és az ízekbajnokaként azt hinnénk, hogy ez a szenvedély már a gyermekkorból eredezik, azonban ennél nem is tévedhetnénk nagyobbat és Krausz Gábor ezzel hatalmas meglepetést okozott.
A gasztroforradalom óta a Mi leszel, ha nagy leszel? kérdésre a
kisfiúk manapság már nem csak azt válaszolják, hogy űrhajós, katona,
tűzoltó, focista vagy menő rocksztár. Sokan szeretnének séfek lenni:
engem is rengeteg fiatal keres meg, napi szinten bombáznak a
kérdéseikkel, hogy adjak tanácsot, hogyan lehet belőlük jó szakács.
Divatos szakma lett a miénk, mert nagy a verseny, a konyha katonás
világa férfias és egyben kreatív, sőt, komoly ismertséget is hozhat. Az
evés művészeti ág lett világszerte, a szakácsok profilja és felelőssége
is változott, így a külföldi példák hatására mára a magyar
gasztronómiában is rengeteg új stílus született.
Az alábbi bejegyzés a szakácskönyve egyik fejezetében szerepel és joggal feltételezzük azt, hogy a sztárszakács szintén a fenti szakmák egyikében szeretett volna sikereket elérni, míg végül a szakács szakma mellett tette le a voksát.
Olvass tovább...
Édesapja undoszolására kezdett bele a kifejezetten nehéznek számító munkába, azonban saját bevallása szerint is a konyhán tanulta meg igazán kifejezni magát, itt tudja a legjobban közvetíteni az érzéseit mások felé, ami zárkózott emberként nem éppen egyszerű vagy könnyű. Azonban Krausz Gábor szerencsére zárkózottsága ellenére is nyitott arra, hogy iránymutatást adjon a szakma iránt érdeklődő fiataloknak és egészen biztosak vagyunk benne, hogy megtalálta a helyét a kések és lábasok között. Nem tudnánk őt elképzelni sem űrhajósként, sem katonaként, sem tűoltóként, a focista és a rocksztár már talán kivitelezhetőbb, de az biztos, hogy a magyar gasztronómia megkerülhetetlen alakjává nőtte ki magát.