promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Angol újságban írtak Krausz Gáborról véleményt, brutális változás következett be
Borítókép:  Profimédia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az utóbbi időszakban a fél magyar média Tóth Gabi és Krausz Gábor ügyével foglalkozott, és így bizony nagyon jó kis történetek is napvilágot láttak.

Az elmúlt hónapokban szinte mindenütt a Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolatának utóélete tartotta lázban a média és a közönség érdeklődését kis hazánkban, Magyarországon. Ezen kívül a "Fricska" kifejezés is egyre gyakrabban fordult elő különböző cikkekben. A Google ajánlások is azt mutatják, hogy ez a téma rendkívül foglalkoztatja az embereket, még akkor is igaz ez, ha gyakran nincsenek friss fejlemények, és a tartalomgyártók régi történeteket új köntösben próbálnak megjeleníteni. Sőt, az emberek felfedeznek olyan dolgokat is, amelyre eddig nem is gondoltak.

Az emberek spekulálnak és izgatottan várják az új fejleményeket, miközben az ősz beköszöntött, és mindkét szereplő a TV2 műsoraiban szerepet kapott, tovább fűzve az érdeklődők izgalmát, hogy hátha lesz új fejlemény majd.

A téma még izgalmasabbá vált, amikor hírességek is megszólaltak a média felületein Tóth Gabi és Krausz Gábor ügyével kapcsolatban. Például nemrégiben Hodász András egy hosszú cikkben osztotta meg saját véleményét az ügyről. És úgy tűnik, hogy a lista még nem ért véget, mivel más hírességek is hajlandóak lehetnek hozzászólni a témához a jövőben.

Ám mostanában a közösségi média egyes oldalain is lehet olvasni, hogy eygre többen kezdik forgatni Krausz Gábor nagysikerű könyvét, a Családom és egyéb receptfajták című alkotást amelyben számtalan nagyon érdekes sztori van, miközben Krausz Gábor Tóth Gabival történő kapcsolatáról is rengeteg dolgot megtudunk, saját élményeiről, életéről is nagyon sokat ír a sztárséf. Többek között nagyon sok érdekességet is megtudhatunk arról, hogy élt akkor, amikor Angliában vállalt munkát, milyen élmények, megpróbáltatások és kihívások érték a szigetországban.

És egy olyan sztorit is elmesél, amikor egy ételkritikus tért be hozzájuk, aki nem kapott asztalt London legmenőbb helyein vasárnap, hiszen nem foglalt asztalt. Később a kritikában, az Evening Standard hasábjain dicsérték az éttermet, és külön kiemelték Krausz barna mártását, amit ő fejlesztett ki. A cikk hatására az étteremben több hétre előre tele lettek foglalással. Az étterem később fontos díjban is részesült, hiszen Kelet-London legjobb gasztropubja lett. A londoni sikerek híre pedig hamar eljutott Magyarországra is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás