promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ebben a gyönyörű házban tölti mézesheteit Tóth Gabi új szerelmével, igazi luxusban kényeztethetik egymást
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy igen intim hangulatú videó keretein belül lehetőségünk volt belesni Tóth Gabi otthonába.

Kicsivel több mint egy hónapja tartja lázban a közvéleményt az idei év legnagyobb szenzációja: Tóth Gabi és Krausz Gábor 6 év után külön utakon folytatják az életüket és beadják a válópert. Persze van ami örökre összeköti őket: kislányuk nevelését, aki mindkettőjüknek a szeme fénye, továbbra is közösen végzik.

Gabi azonban nem várt gyorsasággal lépett tovább és szinte a szakítás másnapján már új szerelmével fotózták: választottja Papp Máté Bence, aki a Fricska nevű formáció géppuskalábú táncosa.

Most előkerült egy videó, melyen még Krausz Gábor szerepel, ő mutatja be azt a közös családi otthont, melyet Szentendrén vásároltak 75 millió forintért. A banki terhek viseléséről egyébként nem lehet tudni, hogy a két fél végül miben állapodott meg, vagy egyáltalán született-e már bármilyen egyeszség.

Gábor akkor úgy nyilatkozott, hogy rengeteg energiát tett a ház felújításába, igazi otthont szeretett volna teremteni a családjának. Szívszorító, ahogyan akkor fogalmazott: azt gondolta, hogy őt onnan már csak fekete zsákban viszik el. Végül ez nem így alakult, kikukázták a sztárséfet.

Többen is kész tényként kezelik, hogy Gabi már be is költöztette új szerelmét Papp Máté Bencét a közös családi ingatlanba, erről azonban még nem nyilatkoztak a fiatalok. Az biztos, hogy Krausz Gábor kiköltözött.

Azonban ha lehet hinni a pletykáknak és az énekesnő valamint táncos szerelme itt romantikáznak, akkor valóban minden adott nekik a kényelmes együttéléshez. A belső berendezés csodaszép, igazán igényesen és szemet gyönyörködtetően került minden kialakításra.

A bútorokból és a színekből árad az otthonosság érzése, a harmónia, összességében olyan háznak tűnik, ami valójában egy otthon és az ember jó szívvel tér oda haza.

Itt tudjátok megnézni Tóth Gabi otthonát, illetve a videóban Krausz Gábor is elmesél magáról néhány dolgot, amit eddig talán te sem tudtál róla. Az biztos, hogy rettentő nehéz szívvel hagyhatta ott azt a házat, amit szinte élete munkájának tekintett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás