promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor rögtön más nő mellett vigasztalódhat – ez az igazi fricska Tóth Gabinak
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítása után utóbbi valószínűleg nem fog sokáig a piacon maradni.

Krausz Gábor és Tóth Gabi hat év után döntöttek úgy, hogy elválnak. A sztárpár közös nyilatkozatban jelentette be a hírt, de Krausz Gábor lépett először. Ő az akkori „fricska” jelző miatt már nagyon jól tudta, hogy mi történik.

Ugyebár kiderült, hogy Tóth Gabi beleszeretett a Fricska táncegyüttes alapító tagjába, Papp Máté Bencébe. A táncos ugyebár már tavaly december elején feltűnt Tóth Gabi mellett, mivel a Fricskával közösen adták elő a „SzívbeEmelő” című szerzeményt. Ekkor ismerkedett meg a páros igazán egymással, bár előfordulhat, hogy akkor még valóban csak erre a projektre koncentráltak. Ma már Tóth Gabi és Papp Máté Bence között dúl az igazi szerelem.

Tóth Gabi láthatóan boldog és kiegyensúlyozott az új párja mellett, akivel sok időt tölt együtt. A rajongók többsége örül az énekesnő új szerelmének, de vannak, akik bírálják őt, hogy túl gyorsan lépett tovább. Közben pletykák szerint Tóth Gabinak és a sztárséfnek már egy ideje voltak problémáik.

A TV2 séfje a történtek ellenére továbbra is úgy van vele, hogy a kislány felügyeletét, nevelését közösen szeretnék megoldani, és a válás alatt ebből nem akarnak komolyabb ügyet csinálni. Tóth Gabi többször kijelentette, hogy Hannaróza az ő életének az igazi értelme, és mindent megtesz azért, hogy boldog legyen.

Krausz Gábor azt is hozzátette, hogy nem haragszik volt feleségére, és nem akar rosszat neki, de azért időnként oda szokott szúrni neki burkoltan. Azóta Krausz Gábor rengeteg támogató üzenetet kap, persze hölgyektől. Az internet népe nem is fogja vissza magát, és kegyetlen őszinteséggel mondja el mindenki a véleményét, de akad olyan, aki már inkább randizna a TV2 séfjével.

„Krauszom! Néhány éve meccseltünk a Tinderen, várlak vissza!”

„Annyira imádom! Nekem még nem változott így emberről a véleményem. Ellenszenves volt, de kezdek beleszeretni”

- idézte a Bors a kívánós hölgyek ajánlatait.

Valószínűleg Krausz Gábor most még nem fog készen állni arra, hogy továbblépjen, de ajánlatokat bőven kap. Lehet valakinél fog vigasztalódni, még ha nem is lesz komoly a dolog. Annyi biztos, hogy most a karrierjére, Hannarózára, és a feje kitisztítására koncentrál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás