promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kínos titok lepleződött le Papp Máté Bence és Tóth Gabi kapcsolatáról – Krausz Gábort kíméletlenül kihasználták?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg kommentelő szerint Papp Máté Bence és Tóth Gabi között már régebben beindult valami.

Szinte minden évre jut egy botrányos válás a hazai bulváréletben is, de Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítása alaposan beindította a közvéleményt. Az énekesnő és a celebséf hat év után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják tovább. A sztárpár 2017-ben talált egymásra, 2019-ben összeházasodtak, és még abban az évben megszületett közös kislányuk, Hannaróza. Úgy tűnt, egymásban megtalálták azt a biztonságot és stabilitást, amire egy egész életet lehet építeni.

Tóth Gabi és Krausz Gábor sokáig Budapesten élt egy lakásban, de idén tavasszal úgy döntöttek, hogy Szentendrén vesznek egy csodálatos családi házat, hogy a kislányuk itt nőhessen fel. Közben az is kiderült, hogy azért kellett a Séfek séfe szakácsának elköltöznie, mert az ingatlan Tóth Gabi nevén van, és a 75 milliós kölcsön is őt terheli.

Krausz Gábor rengeteg időt és energiát pazarolt arra, hogy minden a helyére kerüljön a családi házban. Végül nem csak Tóth Gabit, hanem ezt az álomotthont is elveszítette.

Sok kommentelő gondolja úgy, hogy Krausz Gábor egy ideje ki volt használva, és az énekesnő, valamint a Fricska táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence már régebb óta oda lehetnek egymásért.

Papp Máté Bence ugyebár már tavaly december elején feltűnt Tóth Gabi mellett, mivel a Fricskával közösen adták elő a „SzívbeEmelő” című szerzeményt. Ekkor ismerkedett meg a páros igazán egymással, bár előfordulhat, hogy akkor még valóban csak erre a projektre koncentráltak.

Néhány hozzászóló úgy gondolja, hogy az énekesnő és a Fricska táncegyüttes tagja között fokozatosan alakulhatott ki a szerelem, miközben Krausz Gábor főleg azzal volt elfoglalva, hogy minden rendben legyen a családi ház körül. Azt senki sem akarja igazán elhinni, hogy hirtelen fellángolásról lenne szó.

Mi lehet az igazság, az majd valószínűleg kiderül valamelyik fél részéről a jövőben. Addig maradnak a rajongók spekulációi. A TV2 séfje a történtek ellenére továbbra is úgy van vele, hogy a kislány felügyeletét, nevelését közösen szeretnék megoldani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás